Copy
2022. szeptember

Bemutatjuk a WOL Élet Szava új igazgatóját!

Örömmel és Isten iránti hálával jelentjük be, hogy szolgálatunk következő vezetője Kádár László lesz. Laci ötvenhárom éves, feleségével Szandrával három tizenéves gyermeket nevelnek, Fannit, Lucát és Lacit.
 
Laci a Budapesti Tanítóképző Főiskolán kapott tanítói oklevelet, majd elvégezte az Élet Szava Bibliaiskolát. A Dallas Theological Seminary teológián mesterfokon diplomázott teológiából, jelenleg ugyanitt doktorandusz. Szandra az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Szláv tanszékén diplomázott horvát nyelv és irodalomból. Ő is befejezte az Élet Szava Bibliaiskolát.
 
Laci több mint 27 éve alapítványunk munkatársa. Ezalatt az idő alatt sokféle szolgálatban vett részt. Vezette a magyarországi adománygyűjtést, dolgozott táborvezetőként, több gyülekezetben volt ifivezető, az utóbbi években pedig bibliaiskolánk fő bibliatanára és alapítványunk ifjúsági evangélistája volt. Szandra magyar nyelvtanárként, tolmácsként, mentorként és nyári angoltáboraink vezetőjeként vett részt missziónk munkájában.
 
Laci teológiailag képzett, tapasztalt keresztyén vezető. Szandrával együtt éretten, felelősen, szolgálatunk értékeit és módszereit jól ismerve, a magyar evangéliumi közösséggel együttműködve szeretnék irányítani tevékenységünket. Mindketten az evangelizációt és tanítványnevelést tartják legfontosabb feladatunknak. Az a vágyuk, hogy minél több fiatal és gyerek ismerje meg, kövesse és aztán hirdesse Krisztust kortársainak. Laci evangelizációs és igehirdető szolgálatával munkatársi csapatunkat is bátorítani fogja. A WOL Élet Szava kuratóriuma és vezetősége úgy ítéli meg, hogy Isten a 33 éve folyó missziós munkánk vezetésére e házaspárt hívta el.
 
Alapítványunk jelenlegi, ügyvezető igazgatója, Konya Alex 2022. december 27-én adja át a vezetői feladatokat Lacinak. Ezután Alex rövid ideig még a Word of Life európai igazgatójaként fog dolgozni, majd valamikor 2023. folyamán feleségével Pammel nyugdíjba mennek. 2022. december hónap folyamán Tóalmásról Székesfehérváron levő lakásukba fognak költözni.
 
Kérjük imádkozz az átmenetért. Laci nagy feladatra készül, olyan szolgálat vezetésére, mely az elmúlt évtizedekben sikeresen hirdette az evangéliumot magyar fiatalok tízezreinek és mely szolgálat által fiatalok ezrei váltak Krisztus elkötelezett tanítványaivá. Kérünk imádkozz azért, hogy Isten adjon Lacinak és Szandrának bölcsességet, erőt és irgalmas szívet, mert csak így tudják majd az Úr akarata szerint vezetni azt a szolgálatot, amit most rájuk bízunk.
 
Laci nagy örömmel várja a személyes megkereséseket. Ha szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot, akkor a lacikadar@wol.org e-mail címre írhatsz.
 
Laci és Szandra, áldjon meg benneteket az Úr!
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat