Copy
2022. április

🌞Nyári tábor🌞

Örömmel jelentjük, hogy elindult a nyári tábori regisztráció!
Idén is 7 hét tábort tervezünk, egy felfrissült napi programmal és új oktatásokkal, mint például színjátszás, ének és kézműves foglalkozások. Természetesen a régi kedvencek is lesznek, mint például angol, röplabda, foci, és mások! Több részletért kattints az https://esztabor.org-ra!
 

Bibliaiskola

Hálát adunk Istennek, hogy az idei bibliaiskolásaink egy hagyományosabb évet élnek a tavalyi tanévhez képest. A tantermi oktatások és rendszeres szolgálati lehetőségek szerves részét képzik programunknak, amellyel a fiatalokat felkészítjük a további életükre és szolgálatukra.  Örülünk, hogy szolgálhattak utcai evangelizációban, angol órákon, ifikben, és vasárnapi iskolákban.
 
Egyik résztvevőnk így fejezte ki azt, hogy mit jelentett számára ez a lehetőség.
 
"A bibliaiskola sok mindenben segített nekem. Először is az olyan kurzusok, mint a bibliai tanácsadás és a tanítványozás abban segítettek, hogy jobban szolgáljak az ifjúsági csoportomban lévő fiatalok felé. Az olyan kurzusok, mint az efezusi levél és a pásztori levelek pedig abban segítettek, hogy a gyülekezetemben jobban tudjak szolgálni. Viszont a legfontosabb az volt, hogy itt olyan tanárok vesznek körül minket, akik készek segíteni, ha személyes kérdéseink vannak, és jó tanáccsal tudnak ellátni. Így nemcsak szavaikból tanulhatunk, hanem tetteikből is." – Jakab Gergő

Téli tábor és missziós konferecia

Az idei év sem volt Covid-zökkenőmentes, de hálásan jelenthetjük, hogy volt egy nagyszerű téli tábori hétvégénk, ahol 37 táborozót fogadhattunk!
 
Április közepén pedig megtartottuk az éves missziós konferenciánkat, ahol számos országból érkezett hozzánk több tucat vendég.
Az idei hitből tett ígéret adományunk célja egy olyan házaspár támogatása, akik olyan országba készülnek misszionáriusként, ahol a keresztényeket hitükért üldözik. A konferencia résztvevői összesen több mint 2.500.000 Forintot ígértek a szolgálatuk elindítására.
Emellett számos diákunk és vendégünk hozott nyilvános döntést arról, hogy készek az életük útját Isten vezetésére bízni. Hisszük, hogy Isten meg fogja áldani ezeket az ígéreteket az Ő evangéliumáért.

Úszómedence projekt

Egy nagy álmunk van, amihez te is hozzájárulhatsz. Szeretnénk, ha táborunkban minden a lehető legjobb minőségű lenne. Célunk egy modern, biztonságos és élményt nyújtó úszómedence építése, amelyet a táborozóink, bibliaiskolánk résztvevői és más vendégeink használhatnának áprilistól szeptemberig.
 
Ha Isten arra indít, hogy támogasd az úszómedence projektünket, akkor kérjükm adományodat erre az OTP számlaszámra utald: WOL Élet Szava
11742063-20010427

Kérjük, a közleménybe írd be: úszómedence adomány
Köszönjük szépen!
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat