Læs om alle de spændende nyheder hos IBF...
Nu kan sætning af sokkel klares på den halve tid...
Som de første i Danmark, har vi udviklet Leca® termblokke “Plus”, som er 10 gange så stor som en almindelig termblok. Det betyder, at sætning af sokkel faktisk kan klares på den halve tid. 

Eksempelvis kan en sokkel til et 100 m2 stort hus sættes på ca. 3 timer. En løsning, som i den grad øger produktiviteten i byggeriet - og mindsker arbejdsudgifterne.

Med blokken opnås der i øvrigt en væsentlig forbedret isolering, da fugeantallet er reduceret, samtidig med at isoleringen er ubrudt i hele højden og længden. Se mere om den ny termblok her

Har du lyst til at vide mere, så kontakt Michael Pedersen på Mobil: 2024 2886 eller mail: mp@ibf.dk.
 
IBF
 

 

Lysholt Allé 4,
DK-7430 Ikast
Tlf. 97 15 20 22

ibf.dk

 
Hvad siger arkitekten og byggelederen..?
Arkitekt Thomas Andersen, indehaver plusArkitekter udtaler: “Genial ny blok, som jeg varmt kan anbefale til det moderne byggeri. En løsning som i den sidste ende betyder en bedre totaløkonomi”.

Byggeleder Lars Poulsen fra NCO Gruppen udtaler: “Vi er positiv stemt over den nye Leca® termblokke “Plus”. Sætningen er hurtig og effektiv. I forhold til de små blokke, som monteres med håndkraft - undgår vi nu de mange løft, og kan på samme tid opfylde Arbejdstilsynets krav”.
Send til en ven
Copyright © 2015 IBF Betonvarer, All rights reserved.
Afmeld dette nyhedsbrev   Opdater dine indstillinger