Copy
nieuwsbrief

Nagekomen berichten voor de nieuwsbrief

Bij het samenstellen van de nieuwsbrief September 2013 heb ik de inzending van Frans van der Vliet over het hoofd gezien. In deze speciale 'nagezonden nieuwsbrief' zijn nieuws.

Met hartelijke groet,
Jannet de Goede

Botendoop aan de Rotte

Op zaterdag 5 oktober om 11.30 uur zullen aan de Rotte twee nieuwe skiffs gedoopt worden, de ene door Annelie Couvee en de andere door Sabine Wigmans.
Ik nodig je uit om bij deze plechtigheid aanwezig te zijn.
Namens het bestuur, Frans van der Vliet

Wedstrijden in september, blik voor Joke

Bij de Erasmus Sprints op 14 september op de roeibaan in Zevenhuizen zijn drie ploegen van Nautilus gestart. De dubbel vier van Albertien Aukema, Gezieneke Aris, Anna-Marie van Iwaarden en Sophia Geelkerken roeide de voorwedstrijd en de herkansing. Marieke van Holten en de dubbel vier van Frank Heukelom, Paul Kelder, Sybolt Wiersma en Erik van ’t Hoff wisten via de voorwedstrijd en de herkansing door te dringen tot de halve finale. 
 
Bij de Army Regatta, een wedstrijd over 4500 meter op 21 september bij Breda, werd Joke Stenvert in het totaalklassement 3e van de 54 boten. Bij de dames skiff werd zij 1e van de 4 en dat betekende een overwinning. Gefeliciteerd, Joke!

logo

E-nieuwsbrief
De website is hét middel voor actuele berichten. Teksten en foto’s voor de website kun je verzenden naar de webmaster.

De papieren Nautiliaan leent zich vooral voor achtergrondartikelen en sfeervolle verslagen. Met deze digitale nieuwsbrief willen we actualiteiten en nieuwe berichten op de website actief onder je aandacht brengen. Mail je berichten voor het volgende e-nieuws naar de Nautiliaan.

Voor de verzending van de digitale nieuwsbrief gebruiken we de adressen van de website. Adreswijzingen s.v.p. doorgeven via de ledenadministratie.

Stuur dit bericht door
Afmelden