Copy
View this email in your browser

E-nieuws Nautilus, maart 2015 - nazending


Beste Nautiliaan


Bij het maken van de nieuwsbrief van afgelopen maart is helaas iets mis gegaan bij het plaatsen van het wedstrijdverslag, waardoor de uitslagen van de Head of the River niet volledig zijn weergegeven. Daarom nogmaals de uitslagen met speciale aandacht voor Sabine, Ton, Ivo, Lisanne, Noor, David en Lies.

Rondom de organisatie van de openingstocht was er nogal wat gedoe of we nu wel of niet terecht konden in Dordrecht. Op het laatste moment is het toch om veiligheidsreden afgeblazen i.v.m. koningsdag. De aankondiging voor de openingstocht heeft de deadline van de nieuwsbrief niet gehaald omdat er een alternatief verzonnen moest worden. Bij deze dus ook nog een extra bericht voor de activiteitenagenda.

Met vriendelijke groet,

Mette van Essen

Activiteitenagenda


Zondag 26 april openingstocht naar Schoonhoven.


Schoonhoven, heen en weer 2x 26 km over de Lek. Een prachtige tocht door rivierenland.
Mogelijkheid om alleen heen, alleen terug of heen en terug te roeien.
Geschikt voor alle niveaus (beginners alleen 26 km).
Reddingsvest en afgeroeid voor wherry verplicht.
Heenweg 8.30 verzamelen op de OP.
Lunch op Eigen kosten in Schoonhoven bij café de Waag.
Terug op de OP vanaf 17 uur, er is dan soep.
Wissel in Schoonhoven 13 uur op de Dam bij café de Waag.

Er moeten zich evenveel mensen heen als terug inschrijven, vervoer op eigen kosten.

Wil je bij het opgeven vermelden of je:
  • heen/terug/volledige tocht wilt roeien
  • een auto hebt voor transport
  • en of je de lunch wilt nuttigen in café de Waag (dit is ivm reservering)
Kosten 3,- pp voor de tocht incl koffie en soep na afloop

opgeven bij rvnautilus.toercie@gmail.com

Sofieke van Schaik en Isabel Werneker
 

Wedstrijduitslagen

 

Head of the River


Op 21 en 22 maart was de Head of the River. Nautilus deed mee met twee achten, drie vieren en een roeier en een stuurvrouw in een combinatieploeg.
De HVB8 van Maarten van de Velde, Koen Vermeulen, Jeroen Harrewijne, Damir Vukovic, Jeroen de Mutsert, Jasper Schouten (De Laak), Maarten Hoorn, Sybolt Wiersma en stuurman Willem van den Berge werd bij de Veteranen A t/m D 17e van de 70 ploegen en in de eigen leeftijdsklasse 6e van de 12.

De HVF8 van Joost Rutteman, Ton Degenkamp, Wim Verburg, Pim Kerklaan, Rob Lloyd, Frans van der Vliet, Krijn van Popering, Aad Terlouw en stuurman Lex Hagens werd bij de Veteranen E t/m H 39e van de 58 ploegen en in de eigen leeftijdsklasse 12e van de 15.
De HCl4* van Erik van ’t Hoff, Jan-Willem Sanders, Philippe Perret, Frank Heukelom en stuurvrouw Maartje Kranen werd 11e van de 16 ploegen.

De DVA4* van Frederieke van der Blom, Anna Bertling, Janine Dousma, Anne Rongen en stuurvrouw Irene Dousma (Willem III) werd bij DV4* A t/m D 11e van de 67 en in de eigen leeftijdsklasse 2e van de 7.De Mixcl4* van Sabine Wigmans, Ton Steenbergen, Ivo van der Werff, Lisanne Schrijver en stuurvrouw Noor Dirven werd 2e van de 4 ploegen en daarmee de snelste Nederlandse ploeg. En David kampman en stuurvrouw Lies Kelder werden in J18 4* (DDS/De Laak/Nautilus) 6e van de 9 ploegen.

Frans van der Vliet
 
Copyright © 2015 RV Nautilus, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp