Copy
De Marathon Sport Expo is de grootste sport expo van
Nederland. Kom ook op 8 en 9 april 2016!
View this email in your browser
Over een maand gaan de deuren van de Marathon Sport Expo opnieuw open! Op 8 en 9 april 2016 bent u van 10.00 tot 20.00 uur van harte welkom op de Marathon Sport Expo in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. 

Beleef de marathon!

Meer dan ooit tevoren is de Marathon Sport Expo dit jaar de plek waar lopers en hun supporters zich voorbereiden op de marathon. Op de sport expo kunt u alles vinden op het gebied van een sportieve en gezonde levensstijl. Bekijk alvast de deelnemende exposanten op onze vernieuwde website: www.marathonsportexpo.nl

Op zaterdag 9 april 2016 wordt de Pasta Party georganiseerd waar u onbeperkt kunt genieten van gezonde pasta. Deze pasta wordt voor u bereid door niemand minder dan chef-kok Giovanni Caminita, bekend van zijn programma op 24-kitchen en zijn eigen trattoria: Casa Caminita.

Kaarten voor de Pasta Party zijn nog te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat op de Marathon Sport Expo voor maar €18,- p.p.

 
Inspirerend programma tijdens de sport expo
 
Nieuw op de Marathon Sport Expo is een uitgebreid programma op het podium met onder andere inspirerende sprekers, informatieve sessies, ademhalingstechnieken, work-outs en entertainment.

Op zaterdag 9 april om 12.00 uur vindt op de sport expo een optreden plaats van onze Mystery Guest, winnaar van de recente populaire talentenshow! Nieuwsgierig? Hou onze nieuwsbrief in de gaten!
Nieuws van onze exposanten
 
In onze nieuwsbrieven lichten wij graag onze exposanten uit. Hieronder vindt u een kleine selectie nieuwtjes van onze exposanten. In onze volgende nieuwsbrief zullen andere exposanten aan bod komen.

New Balance
De Rotterdam Fresh Foam 1080 – Limited Edition – is nu verkrijgbaar in de winkel. Passeer jij straks de finishlijn op de Coolsingel in stijl met deze geweldige hardloopschoen van New Balance? Wacht dan niet langer en haast je naar jouw dichtstbijzijnde running speciaalzaak.

i-Mobile.nl
Iedere 5 weken een lactaatdrempel zelf uitvoeren en zonder bloed te prikken? Het kan met de gloednieuwe BSXinsight XR2 Running Edition van i-Mobile.nl

Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Lees het hier.

Trainjelongen
Wil je snellere tijden of zoek je een manier om minder oppervlakkig adem te halen? Grote kans dat je beide kunt bereiken door 6 minuten per dag met POWERbreathe te trainen.

Lees meer

Anita active sportsbras
Wil jij zorgeloos hardlopen en geen enkele hinder ondervinden van jouw sportbeha? Kom dan op de Marathon Expo langs bij de beha experts van Anita active en laat je adviseren!

Lees meer

Copyright © 2016 Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, All rights reserved.
U ontvangt onze nieuwsbrieven omdat u zich ooit heeft aangemeld, of betrokken bent geweest bij de Sport Expo. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, druk dan op abonnement opzeggen.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Druk dan op de volgende link.
Abonnement opzeggen