Copy
Samana voor vrijwilligers
Samana Vlaams-Brabant | Nieuwsbrief voor vrijwilligers | Januari 2020

Samana vertelde ...

Samana vzw blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. Al 70 jaar zijn we een omgeving waar chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking en mantelzorgers steun en warmte kunnen vinden. En al 70 jaar lang kunnen we hierbij rekenen op de prachtige inzet van duizenden vrijwilligers zoals jij. Daar zijn we fier op en zeer dankbaar voor. 

Het is ook een mooie reden om even stil te staan bij wat Samana betekent. Voor mensen met een chronische ziekte, mantelzorgers én vrijwilligers.
Lees verder

Bepaal mee het beleid van Samana Vlaams-Brabant

Beleidsraad
Eind deze maand loopt het mandaat af van de huidige beleidsorganen van Samana vzw. We zijn daarom op zoek naar mensen die mee het beleid willen maken van onze organisatie in Vlaams-Brabant. Interesse? Ontdek meer over wat een lid van een provinciale beleidsraad doet en hoe je je kandidaat kan stellen. Lees meer

Help grenzen verleggen

Jaarlijks organiseert Samana meer dan 300 vakanties op maat van mensen met een chronische ziekte en een lichamelijke beperking. Deze vakanties bieden hen én hun mantelzorgers de kans om in een begripvolle omgeving en met de nodige ondersteuning tot rust te komen. In 2019 mochten we maar liefst 8000 deelnemers op een vakantie begeleiden. En de draaiende motor achter dit alles? Dat zijn onze vrijwilligers!
Overzicht vakanties 2020
Het volledig overzicht van vakanties kan je via de zoeker op de website bekijken. Blader je liever door een catalogus? Bekijk of bestel via deze pagina onze brochures. 
Vakantievrijwilliger worden
Wil je mensen begeleiden naar verre exotische bestemmingen? Of is de rust en bezinning van een bedevaartvakantie meer jouw ding? Het kan allemaal. Jouw rol als vrijwilliger heb je volledig zelf in de hand en kan je vormgeven naar je eigen talent en interesses. Lees meer
Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mensen met een chronische ziekte of mantelzorgers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit