Copy
Samana vertelt...
2 MAART 2018 JAARGANG 3 NATIONAAL SECRETARIAAT
Jouw inzet is fantastisch!

Het is zover, vandaag start de Week van de vrijwilliger. Niet zomaar één dag of een weekend ofzo. Neen, vrijwilligers verdienen meteen een volledige week!  En dat kunnen we bij Samana alleen maar beamen...

Meer nog, voor ons mag het eigenlijk zelfs een volledige maand zijn. Maar aangezien dit iets moeilijker ligt, hebben we besloten om jullie op een andere manier in de bloemetjes te zetten. Op zaterdag 29 december zijn alle vrijwilligers van harte welkom in de Zoo van Antwerpen! Je mag binnenkort een warme uitnodiging in je brievenbus verwachten voor deze Samana Familiedag.

Nog eens een DIKKE MERCI en hopelijk tot dan!
U kijkt toch ook?

We grijpen de 'Week van de vrijwilliger' ook aan om onze naam sterker in de markt te zetten. Met een exclusieve promospot op ÉÉN stellen we Samana voor als dé organisatie voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers.

De spot zal te zien zijn als 'Boodschap van algemeen nut', vlak voor of na bekende programma's tijdens de 'primetime' (18u-22u).

Veel kijkplezier!
 


Bekijk de spot HIER op youtube
Wie zit er aan de lijn? Hallo...

De Samana Boodschappenlijn is op zoek naar 'operatoren' om de lijn te bemannen.  Een bijzonder fijn engagement. Sta ons toe even te verduidelijken waarom:
  • je hebt alleen een PC met internet en een telefoon nodig;
  • je komt met tal van mensen in contact;
  • je kan het van thuis uit doen;
  • je bent onmisbaar;
en zoveel meer...


Kriebelt het al?  Lees er HIER alles over

Wist je dat?

  • De koffiekoeken ongelooflijk lekker zullen zijn tijdens het ontbijtcafé voor mantelzorgers? Kom het proeven op vrijdag 16 maart.
  • Je de wereld echt kan veranderen met de kracht van jouw verbeelding? Ontdek het zelf op 22 of 24 maart tijdens één van de Samana Imagination Days. Je vindt zeker iets tussen al onze boeiende workshops.
  • Wereldsolidariteit 'de vuile was' eens goed wil buiten hangen op de Startdag van hun campagne #cleanekleren? Ze heten je welkom op donderdag 22 maart.


Watch out, here they come!

Iets te 'koud', zeg je? Bij ons loopt het eerder warm aan op het Nationaal Secretariaat. Zeker bij het zien van al dat 'schoon volk' dat ze hier hebben binnen gehaald. We stellen ze graag even aan jullie voor. Van links naar rechts:
  • Trees Battiau komt ons tijdelijk versterken als 'projectmedewerkster'. Ze vervangt Kathleen van Walle, die binnenkort even met een 'moederschapsprojectje' bezig zal zijn. Trees wou als kind graag boswachter worden en je mag haar zonder tegenpruttelen op een vliegtuig zetten naar Nieuw-Zeeland.
  • Onze kersverse 'adjunct-directrice' Marianne Vergeyle heeft er ook onnoemelijk veel zin in. Je maakt haar blij met een reisje naar eender waar, met toch een lichte voorkeur voor een bestemming in Zuid-Oost Azië. Geloof het of niet, maar ze twijfelde als klein pateeke of ze eerder non of boerin wou worden. Gelukkig voor ons heeft ze haar 'roeping' gemist en kan ze zich nu volop bij Samana botvieren.
  • En, last but not least, maakt ook Delphine Schedin haar 'acte de présence'.  Op haar 5 jaar wou ze graag 'wereldreiziger' worden, dus zit ze als administratieve versterking bij ons vakantieteam zeker op haar plek. Favoriete vakantiebestemming Kroatië, heeft voor haar intussen ook geen geheimen meer.
Het is duidelijk, met deze dames erbij, is Samana Nationaal klaar om er een ferme lap op te geven. U weze gewaarschuwd!