Copy
Samana Vlaams-Brabant | Nieuwsbrief  voor mensen met een chronische ziekte | Januari 2020

Boek je vakantie bij Samana

Hou je van reizen? Of kan je een weekje uitblazen wel gebruiken? Ga op vakantie met Samana en grijp de kans om in een begripvolle omgeving en zonder drempels tot rust te komen.
Lees meer over onze vakanties
Info- en boekdagen vakanties
Morgen 15 januari openen we op verschillende locaties de deuren. Je kan er terecht met al je vragen over het aanbod en onze manier van werken. We helpen je ook graag met het boeken van je vakantie. Tot dan? Meer informatie
Vakantiebrochures
Heb je in het verleden al deelgenomen aan een vakantie van Samana? Dan mag je binnenkort een vakantiebrochure in de bus verwachten. Is het je eerste Samana vakantie en blader je liever door het aanbod? Vraag dan een catalogus aan via onze website.

Samana cursussen en infosessies

Samen met lotgenoten een cursus of infosessie volgen is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden in de groep. Door in te zetten op een breed vormingsaanbod wil Samana jou begeleiden onderweg naar meer ziekte- en zelfinzicht.
Ontdek alle activiteiten in jouw regio
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij

Cursus | Tussenweg

Het leren leven met een chronische ziekte is niet zo eenvoudig. Deze cursus helpt je bij het versterken van jouw weerbaarheid en jouw situatie. En dat in het fijne gezelschap van lotgenoten. Kom vrijblijvend kennismaken op 22 januari in Kessel-Lo.

Cursus | Ontdekken wie je echt bent

Wil je mogen, kunnen en durven zijn wie je echt bent? Zowel in relaties, dagelijkse situaties als in de samenleving? In deze cursus kom je in contact met de kern van je persoonlijkheid. Vanaf 13 februari in Liedekerke.

Infosessie | Burnout, en de link met veerkracht en stress

Is iedereen even kwetsbaar voor burnout? Wat is mentale veerkracht, en hoe helpt dit tegen stress? Ontdek het tijdens deze infosessie op 3 maart in Haren.

Anatomie van pijn

Anatomie van pijn
In samenwerking met Samana en NTGent realiseerde regisseur Lies Pauwels een voorstelling over een leven met pijn en pijn in het leven. Het resultaat: een productie die heel Vlaanderen beroert! Je kan de voorstelling samen met Komaan in Leuven gaan bekijken. Lees meer...

Kortnieuws

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden reeds hebt deelgenomen aan een activiteit van Samana. Indien je geen mails van ons wenst te ontvangen dan kan je je eenvoudig uitschrijven via de link 'Schrijf je uit' onderaan deze mail.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2019|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit