Copy
Samana vertelt...
NOVEMBER 2018 JAARGANG 1
Boeva wil jou!

Dit jaar gaat William Boeva op zoek naar jongeren die het verschil kunnen maken voor zichzelf en voor de ander. De JOHH Trofee is een jaarlijks initiatief waarbij jongeren gemotiveerd worden een warme activiteit te organiseren voor zieke of zorgbehoevende kinderen, jongeren of volwassenen. 

Iets voor jou of iemand die je kent? Ontdek het HIER.


Holidays are coming...

We hebben het lang genoeg voor ons kunnen uitschuiven, die eerste koudeprik van het jaar. Gelukkig brengt dit ook de warmte van de feestdagen mee in het vizier. En een goed excuus om al aan cadeautjes te beginnen denken.

Onze boekentip voor onder de kerstboom: 'Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen'. Niet twijfelen, gewoon bestellen via www.samana.be/klein-geluk.


Is er nog plaats in jouw winkelkar?

Ken jij iemand die ondersteuning kan gebruiken bij het boodschappen doen? Een mantelzorger of een persoon met een chronische ziekte... Slechts één adres: de Samana Boodschappenlijn.

Hoe het werkt,dat ontdek je HIER.
'Als je voelt dat je de touwtjes mee in handen hebt, is het makkelijker om zware lasten te dragen.'

Onze directeur Johan Tourné is enthousiast over het nieuwe instrument dat de relatie tussen mantelzorgers en professionele zorgverleners wil versterken. De 'Samenspraak-fiche' brengt de verschillende levensdomeinen van de mantelzorger in kaart vanuit een positieve benadering. 

Lees er HIER alles over.