Copy
Samana Antwerpen | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Maart 2020

Corona

Je kan er niet meer omheen: het coronavirus beheerst niet alleen het openbare leven, maar heeft steeds meer invloed op het leven van ieder van ons. Al was het maar omdat we overdonderd worden met berichtgeving over het coronavirus. Het ene al wat meer verontrustend dan het andere, waardoor het soms moeilijk is in het bos de bomen nog te zien.
Lees meer

Cursussen en infosessies

Lekker en gezond
Je beter voelen in je vel begint met een gezonde maaltijd in de buik. Zoek je nog tips of inspiratie? Misschien is de infosessie Lekker en Gezond wel iets voor jou? (Op 2 april in Beerse en op 28 april in Merksem) Steek je graag meteen ook de handen uit de mouwen? Neem dan op 23 maart in Mechelen deel aan onze workshop en leer zonder oven of fornuis lekkere veggie hapjes op tafel toveren. 
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij
Onbegrip omgedacht
Cursus | Onbegrip omgedacht
Ziekte, verdriet, pijn en verlies gaan bijna altijd hand en hand met onbegrip. Door anderen, maar meestal ook (voor een stukje) door jezelf.  Tijdens deze vijfdelige workshop krijg je al schrijvend meer inzicht in je omgang met onbegrip, en hoe je deze negatieve spiraal stapsgewijs kan doorbreken. Vanaf woensdag 22 april in Kasterlee.
Cursus Burn-out
Cursus | Burn-out, een nieuw begin
Deze cursus geeft je inzicht in burn-out en praktische tips rond stressbeheersing. Je onderzoekt je energiegevers en –nemers zowel thuis als op de werkvloer. Vanaf 23 april in Merksem.
Ontdek alle activiteiten

Vakanties op jouw maat

Voor de snelle beslissers! Deze groepsreizen hebben nog slechts enkele plaatsjes vrij. 
Nieuwpoort
Nieuwpoort | Genieten van op het ritme van de golven
Nieuwpoort heeft het allemaal: een mooie promenade, uitwaaien op de pier, terrasjes, een leuk plein en een indrukwekkende jachthaven. In Nieuwpoort is er voor elk wat wils! >> 17  – 24 april 2020 | Inschrijven
Limburg | Wandelvakantie
Wandelen tussen de bomen en door het water, het beroemde doorkijkkerkje, de Lommelse Sahara, de mijnterrils, ... In een vijfdaagse tocht laten we je kennismaken met deze gastvrije groene provincie. 
>> 29 april - 5 mei 2020 | Inschrijven
Bagnoles-de-l’Orne | Beleef het prachtige Normandië
Ontspanning, natuur én cultuur komen samen op deze vakantie. Een bezoek aan de wereldbekende paardenstallen van Haras National du Pin, het kasteel van Carrouges en het bijzonder abdijcomplex Mont Saint-Michel zullen je verwonderen. 
>> 10 - 17 mei 2020 | Inschrijven
Spa | Op ontdekking in de Ardennen
Naast het kuieren door de heuvelachtig en groene omgeving in Spa is er een aantrekkelijke activiteiten aanbod. Culturele parels zoals Luik of Maastricht zijn met een korte busrit bereikbaar. Een wandeling naar het meer van Warfaaz behoort ook tot de opties.
>> 15 - 22 mei 2020 | Inschrijven
Meer vakanties

Samana Antwerpen op Facebook

Wil je naast deze maandelijkse afspraak in je digitale postbus nog meer op de hoogte blijven van de laatste Samana-nieuwtjes? Volg ons via de pagina Samana Regio Antwerpen.

Kortnieuws

In het weekend van 16 mei wordt de eerste Levensloop in Schoten georganiseerd. Een feestelijk evenement voor alle leeftijden in het teken van solidariteit en fondsenwerking voor de strijd tegen kanker.
Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mantelzorgers of vrijwilligers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit