Copy
Nieuwsflash voor vakantievrijwilligers

Samen 8000 grenzen verlegd

In 2019 mochten we maar liefst achtduizend vakantiegangers op een Samana vakantie begeleiden. Achtduizend mensen die de warme Samana-vibe hebben ervaren en van een welverdiende rust hebben genoten. Dit had niet mogelijk geweest zonder jouw harde inzet en die van alle andere vakantievrijwilligers. Dankjewel daarvoor!

Dit jaar zetten we onze missie uiteraard verder. Daarbij hopen we opnieuw op jouw engagement te mogen rekenen. We bezorgen je hieronder graag de informatie die je nog nodig had om je keuze van reizen te maken. We verontschuldigen ons dat deze info op zich liet wachten. We hebben de voorbije weken voorrang gegeven aan onze communicatie richting vakantiegangers. Dank voor je begrip.

En alvast ook achtduizend (of meer!) maal dank voor je inzet om ook in 2020 onze verrassende en deugddoende vakanties mogelijk te maken. 
Ontdek het volledige aanbod
Tarieven vrijwilligersbijdrage
Voor een aantal verre reizen vragen we een kleine bijdrage van de vrijwilligers. Dit om de kosten van onze vakantiegangers zo veel mogelijk te kunnen drukken. Alle vakanties waarbij we een bijdrage vragen hebben we in een handig overzicht gebundeld. Lees meer
Vormingen
Vorming voor vrijwilligers
We vinden het belangrijk om jou als vakantievrijwilliger zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom bieden een ruim aanbod vormingen rond thema's zoals psychische kwetsbaarheid, EHBO, verzorgingstechnieken ... Lees meer
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit