Copy
Samana Antwerpen | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Februari 2020

Cursussen en infosessies

Creagroep Wilrijk
Creagroepen in Antwerpen
Bij Samana organiseren we meerdere keren per jaar creatieve cursussen waar je samen met lotgenoten je eigen beeldende creativiteit kan ontdekken. Oud-deelnemers uit zowel Olen als Wilrijk vonden het jammer dat hun cursusreeksen erop zaten en besloten om hun maandelijkse bijeenkomsten op eigen initiatief verder te zetten. Twee creagroepen zagen zo het levenslicht. Deze bieden een mix van experimenteren met creatieve technieken, het uitwisselen van tips en ondertussen gezellig samen zijn. Zin om hen te vervoegen? 
>> Schrijf je in via Creagroep Wilrijk of Creagroep Olen.
Cursussen met overnachting
Wist je dat je we ook meerdaagse cursussen aanbieden? Samen met een kleine groep andere cursisten kan je zo je volledig laten onderdompelen in een bepaald thema. Wat dacht je van een cursus eutonie?
Beginnerscursus eutonie
Beginnerscursus eutonie
23 - 26 maart 2020
Ter Duinen, Nieuwpoort
Inschrijven
Opfrisweekend eutonie
1 - 3 mei 2020
Ter Helme, Nieuwpoort
Inschrijven
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij
Cursus voeding

Cursus | Voeding

Deze cursus geeft inzichten en vormt een goede basis om je eigen voedingsgewoonten te observeren en waar nodig te veranderen. Vanaf 4 maart in Mechelen.
Lekker en gezond

Infosessie | Lekker en gezond

In deze sessie leer je wat goede basisvoeding is. Je krijgt tips voor de bereiding van lekkere, éénvoudige maaltijden en snel gereed gerechtjes. Op donderdag 2 april in Beerse.
Burn-out, een nieuw begin

Cursus | Burn-out, een nieuw begin

Aan de hand van verschillende technieken leer je om je energie goed te beheren, je te ontspannen in stressvolle situaties en opnieuw te genieten. Vanaf donderdag 23 april in Merksem.
Ontdek alle activiteiten

Tombola 2020

Solidariteitsactie 2020
Ziek worden opent nog te vaak de deur naar eenzaamheid. Daar wil Samana - samen met jou - iets aan veranderen. Neem deel aan onze jaarlijkse grote tombola en steun zo onze solidariteitsactie. De opbrengsten gaan naar mensen met een chronische ziekte die door hun hoge medische kosten een financiële steun in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast help je er Samana mee om haar missie verder te zetten.
Lees meer

Vakanties op jouw maat

Voor de snelle beslissers! Deze groepsreizen hebben nog slechts enkele plaatsjes vrij.
Voetbalvakantie Barcelona
Barcelona | MIC's San Jordi voetbalvakantie
Geniet van de match van FC Barcelona tegen Leganes in Camp Nou en verken de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.
>> 20 - 24 maart 2020 | Inschrijven
Citytrip Valkenburg
Valkenburg | Citytrip 
Deze gezellige Nederlandse gemeente heeft alles wat je hart begeert tijdens een citytrip: een casino, gezellige winkelstraten, toffe cafeetjes en de indrukwekkende mergelgrotten. 
>> 3 - 6 april 2020 | Inschrijven
Meer vakanties

Kortnieuws

Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mantelzorgers of vrijwilligers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit