Copy
Samana Limburg | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Januari 2020

Boek je vakantie bij Samana

Hou je van reizen? Of kan je een weekje uitblazen wel gebruiken? Ga op vakantie met Samana en grijp de kans om in een begripvolle omgeving en zonder drempels tot rust te komen.
Lees meer over onze vakanties
Info- en boekdagen vakanties
Op zaterdag 18 januari openen we op verschillende locaties de deuren. Je kan er terecht met al je vragen over het aanbod en onze manier van werken. We helpen je ook graag met het boeken van je vakantie. Tot dan? Meer informatie
Vakantiebrochures
Heb je in het verleden al deelgenomen aan een vakantie van Samana? Dan mag je binnenkort een vakantiebrochure in de bus verwachten. Is het je eerste Samana vakantie en blader je liever door het aanbod? Vraag dan een catalogus aan via onze website.

Samana cursussen en infosessies

Samen met lotgenoten een cursus of infosessie volgen is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden in de groep. Door in te zetten op een breed vormingsaanbod wil Samana jou begeleiden onderweg naar meer ziekte- en zelfinzicht.
Ontdek alle activiteiten in jouw regio
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij

Infosessie | Niet perfect, welk oké

Steeds jezelf volledig geven om het beste te bereiken… Zo hoort het toch? In deze interactieve workshop leer je doorheen de overtuigingen die heersen op zoek te gaan naar je authentieke zelf. Op 28 januari in Sint-Truiden.

Infosessie | Meditatie als medicijn

Geneesmiddelen zijn nuttig omdat ze pijn en ongemakken kunnen verzachten. Maar ook meditatie blijkt een krachtig medicijn zonder nevenwerkingen. Ontdek er alles over op 5 februari in Bilzen.

Cursus | Loslaten

Je wil genieten van het leven maar iets houd je tegen. ‘Laat het los’ hoor je dan al snel in je omgeving. Gemakkelijk gezegd! Maar hoe pak je het aan? Vanaf 17 februari in Houthalen.

Mantelzorger in je buurt?

Samana is een erkende mantelzorgvereniging in Vlaanderen. In dit kader bieden we mantelzorgers ontmoetingsmomenten aan waarbij lotgenotencontact centraal staat. Ben of ken jij een mantelzorger? In onze brochure 'Om-mantel' hebben we al onze activiteiten van dit voorjaar gebundeld. Bekijk of bestel de brochure op onze website of bel naar het nummer 011 280 297.

Kortnieuws

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden reeds hebt deelgenomen aan een activiteit van Samana. Indien je geen mails van ons wenst te ontvangen dan kan je je eenvoudig uitschrijven via de link 'Schrijf je uit' onderaan deze mail.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2019|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit