Copy
Samana voor mantelzorgers
Samana Oost-Vlaanderen | Nieuwsbrief voor mantelzorgers | Januari 2020

Boek je vakantie bij Samana

Hou je van reizen? Of kan je een weekje uitblazen wel gebruiken?
Als mantelzorger lijkt het wellicht niet zo gemakkelijk om de koffers te pakken en op vakantie te gaan. En toch kan het. Met de vakanties van Samana.

Onze reizen zijn op maat van mantelzorgers en hun zorgbehoevenden. Zo krijg je de kans om samen met je partner, familielid of vriend(in) op vakantie te gaan en met de ondersteuning en zorg van onze vrijwilligers je batterijen weer op te laden.
Lees meer over onze vakanties
Ruime keuze
Wil je een ontspannende vakantie of ben je eerder op zoek naar avontuur? Zoek je de stilte van de natuur of eerder de bruisende energie van een stad? Binnen of buiten de landsgrenzen? Het kan allemaal! Ontdek het volledige aanbod.
Vakantiebrochures
Heb je in het verleden al deelgenomen aan een vakantie van Samana? Dan mag je een vakantiebrochure in de bus verwachten. Is het je eerste Samana vakantie en blader je liever door het aanbod? Vraag dan een catalogus aan via onze website.

Samana activiteiten

Samen met lotgenoten deelnemen aan één van onze activiteiten voor mantelzorgers is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden in de groep. Door in te zetten op een breed aanbod wil Samana jou begeleiden naar meer rust en ruimte voor jezelf.
Ontdek al onze activiteiten voor mantelzorgers

Samen naar een mantelzorgvriendelijke school

17% Van de Vlaamse leerlingen is jonge mantelzorger. Dit wil zeggen dat ze hun schoolwerk combineren met extra zorgen omdat er thuis iemand ziek is, kampt met een verslaving of een beperking heeft. Met het project ‘Samen naar een mantelzorgvriendelijke school’ probeert Samana hen hierin bij te staan. Lees meer

Wist je dat ...

Zelfzorg voor mantelzorgers
... je bij Samana de online training Zelfzorg voor mantelzorgers kan volgen? Deze training leert je aan de hand van tips en getuigenissen de balans tussen draaglast en draagkracht te bewaren en goed voor jezelf te zorgen. Lees meer
mantelzorg telefoon
... er bij ons altijd een luisterend oor voor je klaar staat? Onze Mantelzorgtelefoon is iedere werkdag bereikbaar. Onze vrijwilligers kennen de situatie van de mantelzorger en nemen graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en je hart te laten luchten. Lees meer

Kortnieuws

Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mensen met een chronische ziekte of vrijwilligers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2019|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit