Copy
Samana Antwerpen | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Januari 2020

Boek je vakantie bij Samana

Hou je van reizen? Of kan je een weekje uitblazen wel gebruiken? Ga op vakantie met Samana en grijp de kans om in een begripvolle omgeving en zonder drempels tot rust te komen.
Lees meer over onze vakanties
Info- en boekdagen vakanties
Op 18 en 19 januari openen we op verschillende locaties de deuren. Je kan er terecht met al je vragen over het aanbod en onze manier van werken. We helpen je ook graag met het boeken van je vakantie. Tot dan? Meer informatie
Vakantiebrochures
Heb je in het verleden al deelgenomen aan een vakantie van Samana? Dan mag je binnenkort een vakantiebrochure in de bus verwachten. Is het je eerste Samana vakantie en blader je liever door het aanbod? Vraag dan een catalogus aan via onze website.

Samana cursussen en infosessies

Samen met lotgenoten een cursus of infosessie volgen is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden in de groep. Door in te zetten op een breed vormingsaanbod wil Samana jou begeleiden onderweg naar meer ziekte- en zelfinzicht.
Ontdek alle activiteiten in jouw regio
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij

Cursus | Leven met fibromyalgie

De invloed van fibromyalgie op je leven is groot. Neem met behulp van deze cursus je dagelijks leven opnieuw in handen. Vanaf 21 januari in Wilrijk en vanaf 6 februari in Tongerlo.

Infosessie | Sociale angst overwinnen

Wil je je leven niet langer door sociale angst laten belemmeren? Dan is deze infosessie iets voor jou. Op dinsdag 4 februari in Mechelen.
Cursus voeding

Cursus | Voeding

Deze cursus geeft inzichten en vormt een goede basis om je eigen voedingsgewoonten te observeren en waar nodig te veranderen. Vanaf 4 maart in Mechelen.
Samana zkt. cursusbegeleiders
Samana zkt. cursusbegeleiders
Onze cursussen en infosessies kunnen niet doorgaan zonder onze fantastische cursusbegeleiders. Voor de activiteiten in regio Mechelen zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Zin om ons team te versterken? Laat van je horen! Lees meer...

De Samana Winkelbus breidt uit

Sinds 2019 kunnen bewoners van Antwerpen Luchtbal beroep doen op de Samana Winkelbus. Deze toegankelijke bus brengt je gratis naar de Colruyt in je buurt. Vanaf 20 januari starten we met een experiment om ook in de wijk Antwerpen-Dam de winkelbus te laten toeren. Lees meer...

Kortnieuws

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden reeds hebt deelgenomen aan een activiteit van Samana. Indien je geen mails van ons wenst te ontvangen dan kan je je eenvoudig uitschrijven via de link 'Schrijf je uit' onderaan deze mail.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2019|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit