Copy
Samana Nieuwsflash voor mantelzorgers
Update werking Samana
Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan legt de overheid ons allemaal ‘social distancing’-maatregelen op. Samana neemt deze maatregelen ter harte om jou, onze vrijwilligers en beroepskrachten zo goed mogelijk te beschermen. Met pijn in het hart moeten we daarom meedelen dat nu ook alle Samana vakanties en activiteiten die in de maand mei geprogrammeerd staan, geannuleerd of verplaatst worden. Bijkomend zijn we door de coronacrisis ook genoodzaakt om de vliegtuigbedevaarten naar Lourdes te annuleren. Het gaat om de bedevaarten per vliegtuig die normaal plaatsvonden in mei en ook juni

Was je ingeschreven voor een activiteit in mei? Dan mag je snel van ons een bericht verwachten. 


Wij duimen alvast dat we in juni onze normale werking weer kunnen aanvatten en deze vreemde periode vol verandering, onzekerheid en gemis snel achter ons mogen laten. In tussentijd helpen we je graag met een reeks tips en inspiratie om in deze coronatijden goed voor jezelf te blijven zorgen.
Naar de tips
Samana in je kot
Een goede manier om je gedachten even te verzetten is muziek. We hebben allemaal wel dat ene nummer of album dat je opzet om even rust in je hoofd te brengen. Zo ook de beroepskrachten van Samana! We verzamelden onze persoonlijke favorieten in één afspeellijst in de hoop dat deze melodieën ook bij jou hun positieve effect hebben. En zo heb je toch weer een beetje Samana in je dag.

Alvast veel luisterplezier en zorg goed voor jezelf.
Naar de afspeellijst
Samana Boodschappenlijn
Heb je nog vragen over het coronavirus?
De Federale Overheidsdienst Volksgezondheid bundelt alle veelgestelde vragen op www.info-coronavirus.be/nl/faqs.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit