Copy
Samana vertelt...
JANUARI 2019 JAARGANG 2
Samana is klaar voor 2019. Jij ook?

Weet je wat het grootste voordeel is van de 'kunstmatige tijdsindeling' die we onszelf als mens eigen hebben gemaakt?  Dat we onszelf telkens opnieuw de kans kunnen geven om een nieuw jaar als een vat boordevol nieuwe kansen te zien!

Dat kunnen bijvoorbeeld kansen zijn tot ontmoeting, verademing, ondersteuning, versterking... En laat nou net dat onze expertise zijn! 

Ook in 2019 staat Samana 100% voor je klaar met een uitgebreid aanbod aan kansen. 
Jij beslist zelf of je ze al dan niet grijpt...


Surf snel naar www.samana.be en boek meteen online!

Solidariteitsactie: de brievenactie staat weer klaar!


Hoe maak je je eigen brief?
Heel eenvoudig: je gaat naar de link: www.mygenscom.com/nl/samana. Daar staat een voorbeeldbrief klaar die je nog met de laatste details op jullie maat kan aanpassen. Je bestelt het aantal brieven dat je nodig hebt en deze worden bij die bij jouw thuis afgeleverd. Daarna kun je de brieven bussen in jouw buurt. Een handleiding vind je HIERTele-onthaal pakt uit met een nieuw logo: figuurlijk én ook letterlijk!

Ze deden dat in ware YouTube stijl met een heuse 'UNBOXING video'. Helemaal in de sfeer van oud naar nieuw, pakt niemand minder dan actrice Veerle Baetens het nieuwe Tele-Onthaal logo uit. Bekijk de video door op onderstaande afbeelding te klikken.