Copy
Samana Oost-Vlaanderen | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Februari 2020

Cursussen en infosessies

Verder na kanker
Cursusreeks Verder na kanker
Herstellen van een kankerbehandeling vraagt tijd, geduld, moed en vooral zachtheid voor jezelf. Met deze zesdelige cursusreeks bieden we een helpende hand om in je eigen tempo weer vooruit te gaan in je leven. Naar het overzicht
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij
Kruidenverwennerij
Infosessie | Kruidenverwennerij voor het lichaam (ism MS-liga Oost-Vlaanderen)
Welke kruiden zijn goed voor je huid en je haar en hoe kan je deze dan gebruiken? Een toelichting over hoe je kruiden kan gebruiken bij natuurlijke cosmetica, balsem en huidolie: dit is ecologisch, goedkoop en vooral ook huidvriendelijk. Op donderdag 5 maart in Belsele.
Fasciatherapie
Infosessie | Fasciatherapie (ism MS-liga Oost-Vlaanderen)
Fasciatherapie is een zachte behandeling die je anders leert omgaan met pijn. Je ontdekt hoe fasciatherapie in zijn werk gaat en wat het voor jou kan betekenen en waarvoor je bij de fasciatherapeut terecht kan. 
Op 21 maart in AZ Sint-Blasius. Op zaterdag 21 maart in AZ Sint-Blasius.
Infosessie | Langdurig arbeidsongeschikt, wat nu?
Ben je meer dan één jaar arbeidsongeschikt? Via een korte toelichting krijg je een zicht op de verschillende domeinen waar zich veranderingen kunnen voordoen. Nadien kan je je verder informeren. Op donderdag 26 maart in Sint-Niklaas.
Ontdek alle activiteiten
Cursussen met overnachting
Wist je dat je we ook meerdaagse cursussen aanbieden? Samen met een kleine groep andere cursisten kan je zo je volledig laten onderdompelen in een bepaald thema. Wat dacht je van een cursus eutonie?
Beginnerscursus eutonie
Beginnerscursus eutonie
23 - 26 maart 2020
Ter Duinen, Nieuwpoort
Inschrijven
Opfrisweekend eutonie
1 - 3 mei 2020
Ter Helme, Nieuwpoort
Inschrijven

Tombola 2020

Solidariteitsactie 2020
Ziek worden opent nog te vaak de deur naar eenzaamheid. Daar wil Samana - samen met jou - iets aan veranderen. Neem deel aan onze jaarlijkse grote tombola en steun zo onze solidariteitsactie. De opbrengsten gaan naar mensen met een chronische ziekte die door hun hoge medische kosten een financiële steun in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast help je er Samana mee om haar missie verder te zetten.
Lees meer

Vakanties op jouw maat

Voor de snelle beslissers! Deze groepsreizen hebben nog slechts enkele plaatsjes vrij. 
Voetbalvakantie Barcelona
Barcelona | MIC's San Jordi voetbalvakantie
Geniet van de match van FC Barcelona tegen Leganes in Camp Nou en verken de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.
>> 20 - 24 maart 2020 | Inschrijven
Zingevingsvakantie
Beauraing | Zingevingsvakantie
Gedurende deze zingevingsweek vertoef je op het Heiligdom Notre-Dame de Beauraing. We trekken er ook op uit naar enkele toeristische bezienswaardigheden in de buurt.
>> 22 - 29 april 2020 | Inschrijven
Heeten | Koe in de Kost boerderijvakantie 
Beleef het boerenleven op en top tijdens deze boerderijvakantie! Help bij het melken van de koeien, ga aan de slag in de moestuin of haal de kok in jou naar boven. Geniet!
>> 29 mei - 5 juni 2020 | Inschrijven
Duinse polders
Blankenberge | Duinse polders
Strand en duinen vormen een uitstekend vertrekpunt voor een bezoek aan de vele natuurlijke, culturele en historische rijkdommen langs de kust. Kom gezellig mee uitwaaien!
>> 5 juni - 12 juni 2020 | Inschrijven
Meer vakanties

Kom op voor je belangen

Samana Panel
Samana wil er samen met jou werk van maken om de levenskwaliteit van mensen met een chronische ziekte te verbeteren. Schrijf je in voor het Samana Panel en help ons de problematiek beter in kaart te brengen en inzichten te verzamelen rond mogelijke verbeteringen en oplossingen. Lees meer

Kortnieuws

Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mantelzorgers of vrijwilligers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit