Copy
Samana Vlaams-Brabant | Nieuwsbrief voor mensen met een chronische ziekte | Februari 2020

Cursussen en infosessies

Verder na kanker
Cursusreeks Verder na kanker
Herstellen van een kankerbehandeling vraagt tijd, geduld, moed en vooral zachtheid voor jezelf. Met deze zesdelige cursusreeks bieden we een helpende hand om in je eigen tempo weer vooruit te gaan in je leven. Naar het overzicht
Cursussen met overnachting
Wist je dat je we ook meerdaagse cursussen aanbieden? Samen met een kleine groep andere cursisten kan je zo je volledig laten onderdompelen in een bepaald thema. Wat dacht je van een cursus eutonie?
Beginnerscursus eutonie
Beginnerscursus eutonie
23 - 26 maart 2020
Ter Duinen, Nieuwpoort
Inschrijven
Opfrisweekend eutonie
1 - 3 mei 2020
Ter Helme, Nieuwpoort
Inschrijven
Deze activiteiten hebben nog enkele plaatsjes vrij
Eutonie voor gevorderden

Cursus | Eutonie voor gevorderden

In deze vervolgcursus staan we stil bij de dagelijkse bewegingen zoals zitten, staan en gaan, aanraken en aangeraakt worden. Vanaf maandag 2 maart in Kessel-Lo.

Infosessie | Burn-out en de link met veerkracht en stress

Is iedereen even kwetsbaar voor burnout? Wat is mentale veerkracht, en hoe helpt dit tegen stress? Ontdek het tijdens deze infosessie op 3 maart in Haren.
Eerste hulp bij onbegrip

Infosessie | Eerste hulp bij onbegrip

Leven met ziekte en pijn is voor velen een grillig leer- en groeiproces. Eén van de grootste obstakels onderweg is zonder twijfel onbegrip, van buitenaf, maar zeker ook van binnenuit. Tijdens deze infosessie leer je onbegrip steeds beter leer omdenken. Op 12 maart in Brussel en op 9 april in Haren
Ontdek alle activiteiten

Tombola 2020

Solidariteitsactie 2020
Ziek worden opent nog te vaak de deur naar eenzaamheid. Daar wil Samana - samen met jou - iets aan veranderen. Neem deel aan onze jaarlijkse grote tombola en steun zo onze solidariteitsactie. De opbrengsten gaan naar mensen met een chronische ziekte die door hun hoge medische kosten een financiële steun in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast help je er Samana mee om haar missie verder te zetten.
Lees meer

Vakanties op jouw maat

Voor de snelle beslissers! Deze groepsreizen hebben nog slechts enkele plaatsjes vrij.
Voetbalvakantie Barcelona
Barcelona | MIC's San Jordi voetbalvakantie
Geniet van de match van FC Barcelona tegen Leganes in Camp Nou en verken de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.
>> 20 - 24 maart 2020 | Inschrijven
Citytrip Valkenburg
Valkenburg | Citytrip 
Deze gezellige Nederlandse gemeente heeft alles wat je hart begeert tijdens een citytrip: een casino, gezellige winkelstraten, toffe cafeetjes en de indrukwekkende mergelgrotten. 
>> 3 - 6 april 2020 | Inschrijven
Meer vakanties

Kom op voor je belangen

Samana Panel
Samana wil er samen met jou werk van maken om de levenskwaliteit van mensen met een chronische ziekte te verbeteren. Schrijf je in voor het Samana Panel en help ons de problematiek beter in kaart te brengen en inzichten te verzamelen rond mogelijke verbeteringen en oplossingen. Lees meer

Kortnieuws

Wil je ook het nieuws ontvangen uit een andere regio? Of liever ook alle nieuwtjes voor mantelzorgers of vrijwilligers? Pas via deze link je voorkeuren aan.
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © *|2020|* Samana vzw, Alle rechten voorbehouden.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit