Copy

Beoordelingstraining.nl

Hoe pak jij deze reactie van de medewerker aan, tijdens een beoordelingsgesprek?

Beste <<First Name>>

In “Het Nieuwe Werken”, maar ook in het oude werken kan een medewerker in het beoordelingsgesprek zo reageren op een negatief oordeel: "Hoe kun jij dat nou weten, je ziet mij immers nooit".
Kijk in  de volgende video hoe je daarmee om kunt gaan en lees over Beoordelen en HNW in dit blog.

En als jijzelf binnenkort nog een beoordelingsgesprek met je leidinggevende gaat voeren heb ik het volgende artikel: Hoe word ik een rat tijdens mijn beoordelingsgesprek?  Je krijgt tips hoe je je leidinggevende om de tuin kunt leiden of onderuit kunt halen. Let op zijn of haar taalgebruik, reageer ratterig op feedback, maak je leidinggevende verantwoordelijk voor de oplossingen en geef hem of haar gelijk en beloof beterschap want dat verwachten ze niet en dan kom je meestal weg met een weinig concrete afspraak. Lees het blog en oefen thuis.
Ik wens je een plezierig gesprek en laat me weten hoe goed het werkte.

Je doet me een groot plezier als je dit in je netwerk en via social media wilt verspreiden. Klik hier rechts op de logo’s van linkedin, facebook of twitter.
 

Met vriendelijke groet,
 

Jan Jacob de Groot
Trans Missie training & advies
035-6838392

CONNECT WITH US


CONTACT US


Trans Missie
Stadhouderslaan 2
1405 GB, Bussum
Netherlands

Add us to your address bookSHARE THIS EMAIL
www.beoordelingstraining.nl


Trainingen rondom beoordelen en functioneren is één van de speerpunten van TransMissie training & advies. Op de site www.beoordelingstraining.nl vind je instructievideo's test, artikelen en handige tools.
Copyright © 2012 Trans Missie, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp