Copy
 Välkomna tillbaka från höstlovet!
 
Höstlovet markerar att vi kommit halvvägs genom terminen. Starten har varit fartfylld med mycket aktiviteter i hallen utöver den vanliga träningen.
 
Junior
Under första halvan av terminen har juniorerna kunnat delta på många olika aktiviteter. För de yngsta spelarna erbjuds ”Fredagsmys” – en enkel och rolig aktivitet och bra introduktion till matchspel.

På Pizzakvällen för U11-ligan var nästan 60 barn med, vilket är oerhört roligt! Aktiviteter utöver den ordinarie träningen ger barnen en chans att lära sig ta ansvar och hitta nya kompisar i klubben. Det ger också idrotten ett större sammanhang.
 
Serielagen är i full gång och Smedslätten kämpar på med fem lag. Serien är ett fantastiskt komplement till vardagstävlandet! För P15 väntas en tuff helg med seriefinal där Södertälje står för motståndet.
 
Under höstlovet arrangerade klubben som vanligt läger. 20 deltagare har under veckan kämpat otroligt bra och vässat sina färdigheter. Tävlingsspelarna erbjöds ett matchläger där vi kunde kombinera tävlingsbevakning och träning på hemmaplan. 
 
Senior
Även seniorerna har haft mycket extra aktiviteter i hallen denna termin. Vid Café Smedis öppnande ordnade Alisa och trivselkommittén en väldigt uppskattad After Work. Vi kommer göra detta igen innan årets slut!
 
Trivselkommittén har arrangerat en lördagstennis där roliga spelformer följs av mingel och något gott att dricka och mumsa på. Nu på fredags är det dags för Ladies Night – ett evenemang som blev fullbokat på bara någon dag. Träning kombinerat med bubbel och mingel verkar vara ett lyckat koncept! Vi har börjat titta på en herrkväll också, så håll utkik!
 
Klubbresan till Mallorca i samarbete med resebyrån CST blev en dundersuccé! Läs mer om resan här.
 
Efter önskemål gör vi ytterligare en resa nästa termin. Passa på att boka din plats!
Klicka här för mer info. 
 
Hälsning från styrelsen
Styrelsen skickade nyligen en hösthälsning till alla medlemmar. Du hittar det här.
 
Uppsägning
Uppsägning av plats i vuxenträning och tennisskola inför våren 2023 behöver göras skriftligen senast 28 november till ansvarig tränare. För planering av nästa termin samt nyintag på vakanta platser är det viktigt att uppsägningarna kommer i tid! Om svar inkommer efter 28 november utgår en avgift på 750 kronor.

Ansvarig tränare Tennisskola David Bengtsson
tennisskola@smedslattentennis.com
Ansvarig tränare Vuxenkurser Cecilia Helland
vuxentennis@smedslattentennis.com
 
Glädje, Kamratskap och Respekt

våra ledstjärnor
KM 
Snart är det äntligen dags! Höstens härligaste evenemang – SLTK KM – drar igång. Som vanligt förväntas ett stort drag under veckan både på och utanför banan. Under veckan kommer Café Smedis vara öppet där alla kommer kunna handla både mat och snacks.

Trivselkommittén kommer sedvanligt hålla i KM-baren under kvällarna. Vi startar lördag 19 november klockan 18 och avslutar lördag 26 november.
 
Länk till anmälan hittar du här TournamentSoftware

Info med mer detaljerat schema och vad ni kan förvänta er under veckan kommer separat under nästa vecka. Det går även att hitta direkt på hemsidan.

Har du frågor om upplägg, spelschema och annat? Mejla gärna km@smedslattentennis.com.
 
Allt spel – inklusive ordinarie kontraktstider – utgår under hela dagen den 20 och 26 november.  och från klockan 14 den 21 till 25 november.

KM avslutas som vanligt med en sprakande klubbfest. Länk till anmälan hittar du om du klickar på inbjudan.
 
Tennisskolan
Påminner om att sista dag för uppsägning inför vårteminen 2023 är måndag 28 november, skriftligt till tenniskola@smedslattentennis.com

Vuxenträning
Påminner om att sista dag för uppsägning inför vårteminen 2023 är måndag 28 november, skriftligt till vuxentennis@smedslattentennis.com

Kontrakt, serie och klubbspel
Ordinarie bokningar under KM-veckan
Allt spel inklusive ordinarie kontraktstider utgår under hela dagen den 20 och 26 november och från klockan 14 den 21 till 25 november.
Samarbetspartners
Tennis Point
Kom ihåg att alla medlemmar får rabatt på alla tennisutrustning hos Tennis Point. Genom att använda klubbens rabattkod stöttar ni samtidigt klubben! 
Använd följande kod i kassan ACP108305LHGQNPN

Nykvist Naprapati
Vid skador är det viktigt att man får bra hjälp snabbt, som klubbmedlem får du 10 procent rabatt på naprapatbehandling och massage. Du bokar som vanligt, men anger att du är klubbmedlem när du är på plats.
Tid bokas enklast via deras hemsida, nykvistnaprapati.se
SLTKs sponsorer. 
Välkommen att boka tennistid via Matchi Du har förtur till bokning och och rabatterat pris som medlem. 
Var snäll mot gräsmattan och parkera på klubbens markerade platser, vid huvudentrén eller på andra sidan tältet.
Vi har en kaffe- och en varuautomat i hallen där du kan handla med kort när Café Smedis är stängt.
Klubbens kalender.
Kod 7563
Klicka här för info om klubbens serielag och KM.
Facebook
Link
SLTK


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Smedslättens Lawn Tennis Klubb · Alviksvägen 161 · Bromma 16763 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp