Copy

Noordelijke Randweg Voorhout - nieuwsbrief 7

In dit nummer:

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de gemeente Teylingen.

Februari 2015

 

Volg ons op:

Volg TeylingenVolg TeylingenVolg Teylingen

 
De gemeente Teylingen is druk bezig met de voorbereiding van de aanleg van de Noordelijke Randweg Voorhout. Deze weg vormt een nieuwe verbinding ten noordwesten van Voorhout. De Noordelijke Randweg zorgt voor een leefbaarder centrum van Voorhout (Herenstraat) en een betere bereikbaarheid van Teylingen en de regio voor auto, fiets en openbaar vervoer. Als de randweg is aangelegd, krijgt de weg de naam Bollendreef.

Inloopbijeenkomst 17 maart

Op dinsdag 17 maart organiseert de gemeente Teylingen een inloopbijeenkomst over de Noordelijke Randweg Voorhout.
De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur in het bestuurscentrum in Voorhout. Het Voorontwerp Bestemmingsplan en het Voorlopig Ontwerp van deze toekomstige weg worden tijdens deze avond gepresenteerd. Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt van 26 februari tot en met 8 april ter inzage voor inspraak.

Voorontwerp bestemmingsplan en Voorlopig Ontwerp

De afgelopen periode zijn het Voorontwerp Bestemmingsplan (VOBP) en het Voorlopig Ontwerp (VO) opgesteld. Een bestemmingsplan is nodig om de aanleg van de weg ruimtelijk mogelijk te maken en het VOBP is hierin de eerste stap. Het VO is een uitgewerkt ontwerp van de weg waarmee duidelijk wordt hoe de weg precies komt te liggen en er uit komt te zien.

Inspraak

Van donderdag 26 februari tot en met woensdag 8 april 2015 ligt het Voorontwerp Bestemmingsplan van de Noordelijke Randweg ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim. U kunt uw inspraakreactie geven door een brief of email te sturen aan randwegvoorhout@teylingen.nl. Ook kunt u op de inloopavond een reactieformulier invullen.
Meer informatie over de Noordelijke Randweg Voorhout kunt u hier vinden.
Copyright © 2014 Gemeente Teylingen. U kunt aan de informatie in deze nieuwsbrief geen rechten ontlenen.

Adresgegevens:
Afmelden nieuwsbrief    Profiel/e-mail adres wijzigen