Copy
Het is zondag 14 februari al weer valetijnsdag!
 
Bekijk deze e-mail in uw browser

Proef de liefde In de keuken van Floris op Valentijnsdag 2016


Op zondag 14-02 Valentijnsdag 2016 is In de keuken van Cupido geopend! Wij starten op de dag van de liefde om half zeven met een glas Champagne gevolgd door een 6-gangen menu inclusief 6-delig wijnarrangement, water en koffie of thee voor € 105,- p.p. .

In het menu: oa. platte Zeeuwse oester, scheermes, kokkel, duif, coquille, ganzenlever, krab en truffel en het wijnarrangement is zoals gebruikelijk zuiver, gevarieerd en spannend. Optioneel bieden wij als aperitief een 3-delige rose Champagne proeverij (€ 6)  en een kaas selectie voor het dessert (€ 8,50) Reserveer hier en proef de liefde In de keuken van Cupido!
 

Valentijn's doe het zelf pakket Uit de kelder van Floris


Voor de thuisblijvers bieden wij een 'Valentijns doe het zelf pakket' 😍 van Uit de kelder van Floris a € 34,50. Inhoud: 1 fles Blanc de Noir (een blanke champagne van rode druiven) van het huis Charpentier, 2 Champagneglazen, 2 rode rozen om de blaadjes uit te strooien, en een kortingsbon van 10% voor een diner In de keuken van Floris. Maak er een liefdevolle 😋 avond van en dan komen jullie toch gewoon een ander keer!

Mail naar: info@indekeukenvanfloris.nl en haal je valentijn "doe het zelf pakket" bij ons af, of laat het thuis bezorgen.
Copyright © 2016 In de keuken van Floris, Alle rechten voorbehouden.


Voorkeuren veranderen of afmelden voor deze lijst