Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.
Portrait van Wim Lubbers

'Schapen met vijf poten'

Wim Lubbers (Azora) roemt kennis en veelzijdigheid van Willems

Voor de Achterhoekse zorgaanbieder Azora werkt Willems momenteel aan de nieuwbouw van zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in ’s-Heerenberg en de renovaties van zorgflat Wienwei en verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia, beide in Terborg. Contactpersoon door de jaren heen bij Azora is Wim Lubbers, lid van de Raad van Bestuur. Voor hij eind juni met pensioen gaat keken we met Wim Lubbers terug op de samenwerking met Willems.
lees verder >

Prestigieuze opdracht

Prestigieuze opdracht

Nieuwbouw poppodium studentenwoningen en fietstranseferium de stationomgeving in Nijmegen

Bij Willems gaat op dit moment veel tijd zitten in een prestigieuze klus in Nijmegen. Daar wordt op de voormalige locatie van het stationspostkantoor een nieuw onderkomen gebouwd voor poppodium Doornroosje. Een grote en een kleine zaal, inclusief alle noodzakelijke voorzieningen. Bovenop het complex komen 88 studentenwoningen voor ongeveer 350 studenten van de Stichting Studentenhuisvesting Nijmegen en in de kelder een fietsenstalling met meer dan 4.000 plaatsen.
lees verder >

Duurzaam gemeentehuis

Vereerd met werk 'in eigen dorp'

Als het om milieu en duurzaamheid gaat, mogen burgers verwachten dat de overheid het goede voorbeeld geeft. Dat geldt zeker voor de gemeente Duiven. Het dak van het gemeenthuis ligt al vol met zonnepanelen. Willems technisch adviesbureau is gevraagd de binnenkant aan te pakken.
lees verder >
Vereerd met werk 'in eigen dorp'

 
Copyright © 2012 Willems technisch adviesbureau B.V.

3 G's

We mogen niet mopperen, is een uitspraak die we de laatste tijd nog wel eens gebruiken. Het is een feit dat de bouwbranche het nog steeds erg moeilijk heeft. Consolideren en zorgen voor continuïteit heeft bij ons prioriteit. We mogen ons gelukkig prijzen dat we alle mensen aan het werk hebben. Sterker nog, we hebben zelfs mensen ingeleend. Zou het aan de drie G’s kunnen liggen? De drie G’s, afkorting die in ons bedrijf staat voor Geen Gedoe Garantie. We hadden ook kunnen kiezen voor mooie woorden als ‘duurzame oplossingen’ of ‘ontzorgen’. Dat is bij ons vanzelfsprekend maar hebben we niet gedaan, omdat Geen Gedoe Garantie lekker duidelijk is. De drie G’s vormen de rode draad in alles wat wij doen. We willen dat opdrachtgevers, architecten, installateurs en andere bouwpartners zonder gedoe met onze adviezen en ontwerpen aan de slag kunnen. Dat betekent dat we op tijd zijn, dat we afspraken nakomen, dat bestekken duidelijk zijn, dat specificaties kloppen, dat ontwerpen goed doordacht zijn, enzovoort, enzovoort. Veel vertragingen en andere tegenvallers in bouwprocessen zijn te wijten aan slordigheden. Juist die zijn meestal te voorkomen. Vandaar onze Geen Gedoe Garantie. Ik zou zeggen: maak er gebruik van!

Werner Willems