Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.

"Willems durft ook
kritisch te zijn
richting ons"

Spil in het technisch web van onderwijsgroep Quadraam

De Gelderse onderwijsgroep Quadraam bundelt dertien scholen voor voortgezet onderwijs met ieder hun eigen huisvestingsperikelen. Quadraam beschikt over hypermoderne gebouwen, maar ook over scholen die al decennia lang dienst doen. Willems technisch adviesbureau fungeert al ruim vijftien jaar als spil in het technische web van de onderwijsgroep.
lees verder >

Bij Willems timmeren we aan de weg

Nieuwe stappen op het gebied van dienstverlening

Willems technisch adviesbureau timmert aan de weg. Letterlijk en figuurlijk. Zo zijn er recentelijk een nieuwe reclamezuil en een oplaadpaal voor elektrische auto’s geplaatst. Maar ook op het gebied van de dienstverlening zetten we ‘hernieuwde’ stappen.
lees verder >

Wij verzorgen energielabels voor woningen en utiliteit

Willems constateert run op energielabel

Officieel was het energielabel al verplicht sinds 2009. Omdat de overheid jarenlang niemand op de vingers tikte, gebeurde er in de praktijk nog niet zoveel mee. Dat is nu anders. Nu er sinds kort controles op de loer liggen, is er een run op het energielabel ontstaan.
lees verder >

Interview met Herman Soepenberg


 
Copyright © 2016 Willems technisch adviesbureau B.V.

Willems gebouwbeheer wordt Willems contractmanagement

Op energie moet je besparen. Is het niet vanuit verplichtingen van de overheid, dan is het wel vanuit idealisme. Gewoon omdat je wilt dat je kinderen en kleinkinderen ook nog over de Nederlandse wateren kunnen schaatsen. Besparen kun je ook op onderhoud! Daar zijn wij bij Willems heilig van overtuigd! Niks moet natuurlijk, maar het is simpelweg zonde als je teveel geld kwijt bent aan onderhoud of geconfronteerd wordt met te snelle investeringen.
Met die gedachte hebben we ons kritisch gebogen over onze dienstverlening. U heeft daar al iets over kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief. Wij vinden dat de naam ‘gebouwbeheer’ de lading niet meer dekt. Niet meer past bij de door ons nieuw ontwikkelde dienst.
De naam ‘gebouwbeheer’ suggereert een toevoeging van diensten en door de bank genomen wil niemand geld uitgeven aan diensten waar hij geen gebruik van maakt. Terecht! Maar bij Willems willen we helemaal niks toevoegen! Wij willen alleen dat een opdrachtgever een beroep op ons kan doen waar hij een stukje capaciteit of kennis mist. Door louter de behoefte die er in zowel de aanbestedingsfase als exploitatiefase bestaat in te vullen. Op die manier bespaar je namelijk kosten! Met die gedachte hebben we besloten de naam Willems Gebouwbeheer niet meer te gebruiken. Voortaan voeren we de naam Willems Contractmanagement. Want daar draait het bij dit stuk maatwerk dienstverlening om.

Jeroen Willems