Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.

"Uniek maatwerkconcept in gebouwbeheer"

Jan Swart werkt bij Willems technisch adviesbureau aan gebouwbeheer 3.0

Aan het woord is Jan Swart (65), sinds enige tijd verbonden als adviseur aan Willems technisch adviesbureau. Jan is een autoriteit op het gebied van beheer en onderhoud en werkte voor enkele grote bedrijven. “Altijd op de scheidslijn van opdrachtgever en opdrachtnemer”, zo legt hij zelf uit. 
lees verder >

Wiegerinck architectuur stedenbouw partner van Willems technisch adviesbureau

"Willems durft nieuwe grenzen op te zoeken"

Ze werken al sinds jaar en dag samen. Wiegerinck architectuur stedenbouw in Arnhem doet voor haar projecten regelmatig een beroep op de specialisten van Willems technisch adviesbureau. “Het is prettig om te werken met een no-nonsense installatieadviseur zoals Willems”, stelt algemeen directeur Koen Arts van Wiegerinck nadrukkelijk.
lees verder >

Willems gaat in de zomer naar school

Verbouwingen en aanpassingen bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

In de zomer naar school. Leerlingen gruwelen er van, maar de specialisten van Willems technisch adviesbureau zijn de komende weken veel te vinden bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar op verschillende fronten wordt verbouwd en gerenoveerd. Met technische hulp van het Willems-team.
lees verder >

 
Copyright © 2015 Willems technisch adviesbureau B.V.

Omgekeerde wereld

Als modern bedrijf proberen we goed voor onze medewerkers te zijn. In onze platte organisatie mag iedereen meedenken, proberen we elkaar te stimuleren en delen we schouderklopjes uit. We doen het met z’n allen, want samen hebben we Willems technisch adviesbureau gemaakt tot wat het nu is. Een goed bedrijf, maar ook een leuk bedrijf. Heel bijzonder vind ik het dat veel medewerkers hier al lang werken. Zich hier thuisvoelen. Marian Huitink zelfs al twintig jaar.

Samen met Werner wilde ik haar bedanken voor zoveel jaren trouwe dienst, maar uitgerekend tijdens haar vierde lustrum zou Marian op vakantie zijn. Dus ‘we hadden nog even’. Op de maandag dat Marian haar eerste vakantiedag vierde keken we verbaasd op onze neus. Op onze kantoren stond een leuk pakketje met een fles Portugese wijn – ze was vertrokken naar Portugal – en een grote doos Merci. En een bijzondere kaart. Nog voordat wij haar in de bloemetjes konden zetten, bedankte ze ons dat ze al twintig jaar bij ons mocht werken. Dat ze dagelijks met plezier naar het werk ging en dat ze dat waardeerde. 
Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik dit las. Het is natuurlijk de omgekeerde wereld, want in onze maatschappij hoort een werkgever zijn werknemer te bedanken en feliciteren. Maar wij vonden het fantastisch dat ze de rollen voor een keer omdraaide. Wij zijn blij met Marian en met al haar collega’s. Want alleen als je een goed en prettig team vormt, kun je als bedrijf kwaliteit leveren. Ik ben trots op ons bedrijf. En wees gerust….inmiddels hebben we Marian bedankt en gefeliciteerd!

Jeroen Willems