Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.

Vertraging uit den boze bij rechtbank Assen

In één middag een complex project gepland

Willems technisch adviesbureau wordt regelmatig ingeschakeld door het Rijksvastgoedbedrijf. Recent is een 'klus' voor de rechtbank in Assen opgeleverd. Er is een nieuwe brandveiligheidinstallatie geplaatst en het binnenklimaat is verbeterd.
lees verder >

Directeur Liesbeth Renne van VBW Architecten over Willems

‘Ze zijn er als je ze nodig hebt’

Goed werk leveren. Daar gaat het eigenlijk altijd om. Toch heeft iedereen bij sommige relaties vaak een net iets beter gevoel dan bij sommige andere. In het geval van Willems en VBW Architecten in Arnhem is het goede gevoel wederzijds. Liesbeth Renne, algemeen-directeur van VBW, legt uit waarom.
lees verder >

Bliksembezoek Werner Willems aan Shanghai

Bonar

Werner Willems is naar China geweest om een programma van eisen toe te lichten. Werner was ‘ingevlogen’ door het Arnhemse bedrijf Bonar, dat bij Shanghai een fabriek laat bouwen. Eerder was Willems technisch adviesbureau betrokken bij een project van Bonar in Abu Dhabi.
lees verder >

In drietrapsraket naar meest duurzame regio

DEC Liemers

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is al jaren een belangrijk speerpunt van Willems technisch adviesbureau. Dit verklaart ook de betrokkenheid van Jeroen Willems bij DEC Liemers. DEC is een afkorting van ‘duurzaam expertise centrum’. Het doel is te bewerkstelligen dat de Liemers in 2029 de meest duurzame regio van Nederland is.
lees verder >

 
Copyright © 2015 Willems technisch adviesbureau B.V.

Streng/zacht

Ik hoor het mijn vader vroeger nog zeggen; “ik hoop weer op een strenge winter.” Dan gingen er mogelijk veel cv-installaties kapot, mensen in de kou en dus was er werk aan de winkel. Ik geloof niet dat het tegenwoordig zo werkt. Installaties van nu kunnen wel tegen een stootje. We moeten focussen op de volgende stap: het optimaal benutten van de mogelijkheden voor energiebesparing. Dan hoef je je na een strenge winter niet meer druk te maken over een torenhoge eindafrekening van de energieleverancier. Met andere woorden; ik hoop op een zachte winter. Dan blijft er geld over om energiebesparingsmaatregelen, of liever gezegd energiebesparingsacties, uit te voeren.

Jeroen Willems