Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.
Lees verder op de website

Relaties aan het woord

‘Bij Willems lopen ze niet weg voor problemen’

Willems technisch adviesbureau wordt regelmatig ingeschakeld door VOM architectuur en techniek, dat net als Willems is gevestigd in Duiven en dat wordt gerund door architect Paul van Olden en bouwkundige Roland Mattijssen. VOM en Willems ontmoeten elkaar vooral bij bouwprojecten in het onderwijs en de zorg.
lees verder >

Lees verder op de website

Doen installaties wat ze moeten doen?

Grip op de kosten met Willems Gebouwbeheer

Willems technisch adviesbureau heeft sinds enige jaren een nevenactiviteit in de vorm van Willems gebouwbeheer, dat op contractbasis alle zorg voor het duurzaam technisch beheer en onderhoud van met name de installaties in een gebouw uit handen neemt. Willems gebouwbeheer is door de gemeente Duiven ingeschakeld voor zowel het Huis van Droo als sporthal Triominos.
lees verder >

Interessant project in eigen omgeving

Een basisschool met koeling

Een belangrijk project voor Willems technisch adviesbureau in de afgelopen tijd was de vervangende nieuwbouw voor openbare basisschool ’t Scathe in Pannerden. Willems maakte het programma van eisen en het bestek voor alle installaties. Daarnaast hielden ze toezicht op de uitvoering. lees verder >

Lees verder op de website
 
Copyright © 2013 Willems technisch adviesbureau B.V.

Vooruit!

Er is een woord dat ik de laatste tijd al zo vaak heb gehoord dat het van mij uit het Nederlands woordenboek mag worden geschrapt. Ik zal het dus niet noemen, maar u weet vast wel welk woord ik bedoel. Bovendien kunnen we onze tijd wel nuttiger besteden, bijvoorbeeld door te proberen de toekomst een stapje voor te zijn. Wij doen dat door samen met anderen na te denken over hoe onze samenleving er de komende decennia uitziet. Welke eisen stellen zorg, onderwijs, corporaties en overheid straks aan gebouwen, installaties en de fysieke omgeving? Dat is best lastig, maar ook enerverend omdat het creativiteit en innovatief vermogen vergt. We wachten dus niet af tot er een vraag bij ons wordt neergelegd, maar we willen vooroplopen en pro-actief de boer op met nieuwe concepten. We gaan hierover graag de dialoog aan met andere partijen en misschien wel toekomstige gebruikers. Bent u nieuwsgierig geworden? Laten we dan een afspraak maken!
 
Werner Willems