Copy
Als relatie ontvangt u van Willems technisch adviesbureau regelmatig nieuwsbrieven over uiteenlopende onderwerpen.

Willems technisch adviesbureau bestaat
35 jaar

Tweede generatie heeft draai gevonden

Op 15 oktober 2013 bestaat Willems technisch adviesbureau precies 35 jaar. Dat is natuurlijk een moment om bij stil te staan. De belangrijkste verandering sinds het vorige kroonjaar is de directiewisseling: vader Hans Willems gaf het stokje over aan zijn zonen Jeroen en Werner. De formele wisseling van de wacht vond plaats op 19 december 2009.
lees verder >

Relatie aan het woord

'Soms heb je specialistische kennis of een second opinion nodig'

Willems technisch adviesbureau werkt sinds 2007 voor zorgorganisatie Attent Wonen Welzijn Zorg. Willems wordt vooral ingeschakeld als Attent specialistische knowhow op het gebied van installatietechniek nodig heeft. De contactpersoon bij Attent is Paul van Velp. Hij is manager vastgoed en terreinen en in die hoedanigheid de opvolger van Herman Kuppens.
lees verder >

Nieuw: De InstallatieProf

Besparen op energie en onderhoud

Willems technisch adviesbureau heeft een nieuw concept ontwikkeld: de InstallatieProf. Hiermee weten eigenaren en beheerders van vastgoed zeker dat hun technische installaties optimaal presteren tegen lagere energie- en onderhoudskosten.
lees verder >

 
Copyright © 2013 Willems technisch adviesbureau B.V.

Niet schrikken!

Laat ik beginnen met een waarschuwing: niet schrikken, ik ga iets positiefs zeggen over de crisis. Aan die crisis kleven veel nadelen – van mij mag ie gisteren voorbij zijn – maar ook een paar voordelen. Je gaat er bijvoorbeeld efficiënter en kostenbewuster van werken en je wordt creatiever. In veel gevallen kun je die pluspunten bovendien combineren, zoals bij duurzaamheidsmaatregelen. Die verdienen zichzelf vaak binnen afzienbare tijd terug. Dat is makkelijk bezuinigen en nog goed voor het milieu ook. Gelukkig begint dit besef steeds meer door te dringen. Zo hebben we de afgelopen tijd een mooi project voor de gemeente Duiven mogen doen en zijn we nu bezig voor zorginstelling Attent. Met onze gebouwbeheertak onderzoeken we hoe de onderhoudskosten en het energiegebruik van het hoofdkantoor omlaag kunnen. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’. Over creatief zijn in moeilijke tijden gesproken!

Jeroen Willems