Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van oktober. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu.
 
VERKOOP NIEUWS
Donderdag 14 oktober start verkoop Wonen aan het Woldmeer
We nodigen je uit om tussen 17:00 uur en 19:00 uur langs te komen tijdens het start verkoop event bij Bureau Meerstad. Let op: aanmelden verplicht! Meld je nu aan op de projectwebsite. Kun je niet naar de start verkoop komen? Digitaal inschrijven is ook mogelijk. Lees meer.
NIEUWS
SuperHub naar verwachting medio augustus 2022 open 
De bouwwerkzaamheden aan de SuperHub in de wijk Groenewei in Meerstad zijn begonnen. Welke supermarkt er in de SuperHub komt, wordt naar verwachting in november 2021 bekend gemaakt. Lees meer.
Openingstijden Informatie- en verkoopcentrum
Wij zijn weer geopend op zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens de herfstvakantie zijn wij gesloten van maandag 18 oktober tot en met maandag 25 oktober. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.
EVENEMENTEN
Geslaagde editie Optimist on Tour Meerstad 2021 
Het was wederom een geslaagde editie van Optimist on Tour in Meerstad. We willen alle deelnemers, bezoekers en iedereen die heeft meegeholpen aan dit mooie evenement bedanken! Nog even nagenieten? Bekijk hier de foto's
Dorpsfeest Meerstad was een succes!
Het dorpsfeest met zeskamp en vliegerfestival, georganiseerd door Dorpsbelangen Meerstad, was een succes! Op naar volgend jaar! Meer weten over Dorpsbelangen Meerstad en alle activiteiten die ze organiseren? Kijk op Facebook of de website.
MEER WETEN?
Ons informatie- en verkoopcentrum is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens kantoortijden van 09.00 uur tot 16.30 uur zijn wij bereikbaar. U kunt ons bereiken via info@meerstad.eu en op telefoonnummer 050 - 599 57 10. Kijk voor onze actuele openingstijden op meerstad.eu/contact.
 

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit..