Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van mei. Laten we starten met goed nieuws! Ons informatie- en verkoopcentrum is weer op afspraak geopend. Verder een update over de geplande evenementen (als de coronamaatregelen het toelaten) en natuurlijk het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu.
 
VERKOOP NIEUWS
Overweldigende belangstelling voor eilandkavels Scheepslanden 
Op 25 maart gingen er 28 vrije kavels in verkoop van eilandkavelproject Scheepslanden. In verband met corona, was dit een digitale start verkoop. In totaal heeft Bureau Meerstad ruim 260 inschrijvingen ontvangen. Lees meer.
EVENEMENTEN
Vlottendorp: dinsdag 13 tm donderdag 15 juli
Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseert Bureau Meerstad samen met Timmerdorp Groningen weer Vlottendorp. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan dit evenement vol avontuur en creativiteit? Meld je aan als vrijwilliger! Lees meer.
Optimist on Tour 2021: donderdag 16 tm zaterdag 18 september
Optimist on Tour meert aan in Meerstad (als de coronamaatregelen het toelaten). Hier kunnen alle kinderen uit Meerstad en omgeving gratis leren zeilen, kanovaren en suppen. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

 
NIEUWS
Informatie- en verkoopcentrum op afspraak geopend
Goed nieuws! Ons informatie- en verkoopcentrum is op afspraak weer geopend. Tijdens kantoortijden van 09.00 tot 16.30 uur kun je een afspraak maken. Je bent van harte welkom, maar kom gericht! Bekijk onze contactgegevens.
Vacature officemanager
Voor ons projectbureau zijn wij op zoek naar een zelfstandige en representatieve officemanager (36–40 uur). Ben jij een kei in het ontzorgen en organiseren en word je blij van klantcontact en het ondersteunen van mensen? Bekijk de vacature op onze website. Lees meer.
Eerste editie Meerstad Nieuws
Op woensdag 19 mei is de eerste editie van de Meerstad Nieuws krant verschenen. Meerstad is volop in ontwikkeling en over die ontwikkelingen wil Bureau Meerstad de inwoners en omwonenden van Meerstad blijvend informeren. Lees meer.
Volgende stap in plannen voor Eemskanaalzone
De Eemskanaalzone wordt een gezond, inclusief en klimaatbestendig stadsdeel voor iedereen. Bij de ontwikkeling wordt voortgebouwd op de bestaande kwaliteiten en de geschiedenis van het gebied. Lees meer.
MEER WETEN?
Ons informatie- en verkoopcentrum is op afspraak geopend in verband met de coronamaatregelen. Tijdens kantoortijden van 09.00 uur tot 16.30 uur zijn wij bereikbaar voor het maken van een afspraak. Je kunt ons bereiken via info@meerstad.eu en op telefoonnummer 050 - 599 57 10.

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit..