Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van juni 2022. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu
VERKOOP NIEUWS
Kavelkijkdag Staglanden
In september gaan er nieuwe eilandkavels in de wijk De Zeilen in verkoop: Staglanden. Kom naar onze kavelkijkdag op zaterdag 9 juli van 10.00 uur tot 15.00 uur. Bekijk dan de kavels van dichtbij. Vanaf 9 juli is alle informatie beschikbaar. Lees meer.
Inloopmiddag Kavel Vierenvijftig
Kavel Vierenvijftig is een bijzonder project. In dit project, gelegen aan de Overtoom 54, verkopen we één kavel met voorlopig ontwerp. Op dinsdag 12 juli organiseren wij voor belangstellenden een inloopmiddag van 15.00 - 18.00 uur. Lees meer.
NIEUWS
Start aanleg onderdoorgang middelberterweg
9 juni heeft wethouder Broeksma de officiële eerste handeling verricht van de onderdoorgang Middelberterweg. De onderdoorgang Middelberterweg is een onderdeel van de nieuwe ontsluitingsroute. Lees meer.
Bureau Meerstad zoekt communicatieadviseur!
Bureau Meerstad is op zoek naar een communicatieadviseur (24-28 uur) die energie krijgt van het uitpluizen van ingewikkelde vragen en het enthousiasmeren van mensen over (nieuwe) plannen. Wat voor jou? Lees meer.
EVENEMENTEN
Vlottendorp
Op 21 juni om 19.00 uur gaat de tweede ronde kaartverkoop van start. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers! Want hoe meer vrijwilligers we werven, hoe meer kaarten we kunnen verkopen. Vooral op de derde dag kunnen we nog extra hulp gebruiken! Lees meer.
Optimist on Tour & Watersportweekend
Optimist on Tour vindt plaats op 23 en 24 juni. Dit evenement geeft kinderen de gelegenheid om gratis kennis te maken met de watersport. Aansluitend op 25 en 26 juni is er een watersportweekend voor jong en oud. Lees meer.
Maisdoolhof Meerstad
Goed nieuws voor alle speurneuzen! Als alles volgens planning verloopt dan openen we het maisdoolhof op zaterdag 23 juli. Kijk voor openingstijden en meer informatie op onze website.
Informatie- en verkoopcentrum

Ons informatie- en verkoopentrum is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu.

Let op: In de bouwvak is ons informatie- en verkoopcentrum gesloten.
Kijk voor de actuele openingstijden op www.meerstad.eu/contact.

Op onze website vind je alle actuele informatie over de nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels.

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit.