Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van april 2022. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu
Kom van 13 t/m 15 mei naar Nieuwbouw/Verbouw XL beurs
Van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei a.s. vindt in MartiniPlaza het grootste nieuwbouw-evenement van Groningen plaats. Ben jij benieuwd naar het woningaanbod in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen? Kom dan naar onze stand en we vertellen je alles over het mooie Meerstad en de mogelijkheden om jouw woondroom te realiseren.  

Nieuwe eilandkavels in De Zeilen
Is wonen aan het water jouw ultieme woondroom? Dan hebben wij goed nieuws! Er komen na de zomer weer 33 zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar op een van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van De Zeilen in Meerstad. Elke kavel ligt direct aan het water en beschikt over een eigen aanlegplaats voor een boot. De volmaakte plek voor de woningzoeker die zelf aan het roer wil staan van zijn of haar droomwoning. Hier geniet je van vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer. Kun jij niet wachten? Nog even geduld, na de zomer zijn we van plan te starten met de verkoop van deze kavels. Op de beurs vertellen wij jou er graag alles over!

Op de beurs vertellen we je ook alles over de nog te verwachten nieuwbouwprojecten in de wijken Groenewei en De Zeilen. In de stand staat onze gedetailleerde maquette. Die geeft een goed beeld van de ontwikkeling van Meerstad als woon-, leef- en recreatiegebied.

Kortom genoeg te beleven!

Voor alle informatie over de beurs ga je naar de site van Nieuwbouw/Verbouw XL. De entree is gratis, Zien we je daar?
NIEUWS
Werkzaamheden rotonde
Misschien heb je het al gezien, op dit moment zijn we de nieuwe rotonde Vossenburglaan/Hoofdweg aan het aansluiten. Dit doen we in verschillende fases. Vanaf zondag 15 mei rijdt het doorgaande autoverkeer over de nieuwe route. Lees meer.
EVENEMENTEN
Save the date: Vlottendorp 2022
Vlottendorp is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en vindt plaats op 19, 20 en 21 juli. De kaartverkoop start op 23 mei om 19.00 uur. Wie zich inschrijft als vrijwilliger (minimaal 2 dagen) kan gegarandeerd twee tickets kopen. Lees meer
Maisdoolhof
Goed nieuws! Dit jaar kun je weer verdwalen in Maisdoolhof Meerstad. Genoeg ruimte voor speurneuzen om lekker rond te dwalen. Het doolhof ligt naast strand Meeroevers. Meer informatie over het doolhof volgt zo snel mogelijk.
Verkoop- en informatiecentrum

Ons verkoop- en informatiecentrum is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu.

In verband met de feestdagen hebben wij afwijkende openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden op www.meerstad.eu/contact.

Op onze website vind je alle actuele informatie over de nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels.

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit.