Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van februari. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. In deze nieuwsbrief geven we je onder andere een update over de verkoop van project Scheepslanden in de wijk De Zeilen. Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu. 
25 MAART IN VERKOOP: SCHEEPSLANDEN 
De wijk De Zeilen ontwikkelt verder en krijgt nieuwe wooneilanden: Scheepslanden. Eilandproject Scheepslanden bestaat uit 28 zelfbouwkavels op één van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van De Zeilen, de vierde wijk van Meerstad.  De kavels zijn gelegen aan één van de mooiste en schoonste meren van Nederland: het Woldmeer. Het project bestaat uit twee grote wooneilanden verbonden met de Vossenburglaan.
 
De prijzen variëren van € 207.745,- tot en met € 454.040,- v.o.n.*
De kaveloppervlaktes variëren van ca 580 m2 tot ca 1415 m2.*

*Definitieve prijzen en kaveloppervlaktes worden bekend gemaakt tijdens het online Scheepslanden evenement dat van vrijdag 12 maart tot en met maandag 15 maart 2021 zal plaatsvinden. 

Lees hier meer over project Scheepslanden, het online evenement en de start verkoop.
NIEUWS
Toelichtende film werkzaamheden ontwerp ontsluitingsroute 
Tussen de Vossenburglaan in Meerstad en de P+R komt een nieuwe snelle route voor auto, fiets en openbaar vervoer. Over het ontwerp van de ontsluitingsroute en de planning van de werkzaamheden heeft Bureau Meerstad een toelichtende film gemaakt. Lees meer

 
Start bouw nieuwbouwproject Kader Negen
Op 18 februari vierden Bureau Meerstad en Goossen Te Pas Bouw
de start van de bouw van nieuwbouwproject Kader Negen. Jelle Dijkstra (directeur Bureau Meerstad) sloeg de symbolische eerste paal van het project. Lees meer
Groenewei krijgt school, sportschool en kinderopvang
In Kindcentrum Groenewei komen een school voor 450 leerlingen, kinderopvang en een sportzaal. Als alles volgens plan verloopt, is het gebouw in het najaar van 2022 gereed. Lees meer.
Wethouder slaat laatste paal van eerste nieuwbouwproject Groenewei
Op vrijdag 15 januari is door wethouder van der Schaaf de laatste paal geslagen van het allereerste nieuwbouwproject in Groenewei. Het nieuwbouwproject bestaat uit 16 levensloopbestendige bungalows en 5 rijwoningen. Lees meer.
Meerstad heeft 1000ste kavel verkocht
Sinds de 1ste heipaal in 2011 de grond in ging, is het stadsdeel uitgegroeid tot een volwassen woon- en recreatiegebied met vier woonwijken en meer dan 2000 bewoners. In 2017 passeerde de 500ste kavel en sindsdien verkoopt Meerstad tussen de 150 en 250 kavels per jaar. Lees meer.

 
NU IN VERKOOP
Dijkzicht in Tersluis
Dijkzicht bestaat uit 8 zeer bijzondere vrijstaande dijkwoning-villa’s en 11 royale rijwoningen. De dijkwoning-villa’s liggen op een groene en rustige plek in Tersluis. De rijwoningen liggen vlakbij de sluis van Tersluis. Met de toekomstige gezelligheid rondom de sluis is dit een toplocatie. Bekijk het project.
MEER WETEN?
In verband met de coronamaatregelen kun je ons informatie- en verkoopcentrum voorlopig niet bezoeken. Wij zijn tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoon en e-mail. Je kunt ons bereiken via info@meerstad.eu en op telefoonnummer 050 - 599 57 10.

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit..