Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van mei 2022. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu
VERKOOP NIEUWS
Vrije kavels Staglanden
Na de zomer starten we met de verkoop van Staglanden in De Zeilen: 33 zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen. Reserveer alvast zaterdag 9 juli in je agenda voor de Kavel Kijk Dag. Meer informatie volgt. Lees meer.
Toekomstige projecten
Wellicht heb je het al gezien. Er staat weer toekomstig aanbod op onze website. Zoals Meerbos, Parkwand BLVD en Tiny villa's. Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten, binnenkort volgt meer informatie. Lees meer.
NIEUWS
Uitnodiging open bouwplaats onderdoorgang Middelberterweg
Op donderdag 9 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur organiseert onze aannemer Schagen Groep een 'open bouwplaats' bij de onderdoorgang Middelberterweg. Je kunt de bouwplaats betreden en het ontwerp van dichtbij bekijken. Lees meer.
Nieuwbouw/Verbouw XL beurs een succes!
Van 13 t/m 15 mei waren we aanwezig op hét nieuwbouwevenement van Groningen: Nieuwbouw/Verbouw XL. De beurs was een groot succes, veel belangstellenden hebben onze Meerstad stand bezocht. Lees meer.
Hoogste punt SuperHub
Vrijdag 13 mei heeft wethouder Berndt Benjamins samen met alle betrokkenen de feestelijke symbolische handeling verricht voor het bereiken van het hoogste punt van de SuperHub in de wijk Groenewei. Lees meer.
Zelfbouwverhaal Scheepslanden
"Binnenrijden in Meerstad voelde als thuiskomen, zonder dat er überhaupt een woning staat." Wij spraken met Pauline en Gert Mulder, één van de eerste bewoners van Scheepslanden. Lees meer over het zelfbouwtraject van Pauline en Gert  op de website
Waterkwaliteit Woldmeer
Het Woldmeer behoort tot een van de schoonste wateren van Nederland. Op woensdag 6 april is er voor de bewoners van Meerstad een informatieavond geweest over de waterkwaliteit van het Woldmeer.  De presentatie kijk je terug op de website
EVENEMENTEN
Vrijwilligers Vlottendorp gezocht!
Vlottendorp is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en vindt plaats op 19, 20 en 21 juli. Zonder vrijwilligers geen vlottendorp! Help jij mee? Wie zich inschrijft als vrijwilliger (minimaal 2 dagen) kan gegarandeerd twee tickets kopen. Lees meer
Optimist on Tour 23 en 24 juni
Ook dit jaar komt Optimist on Tour weer langs! Tijdens het evenement kunnen kinderen leren zeilen, kanoën of suppen. De organisatie van Optimist wordt dit jaar gedaan door het Watersportverbond in samenwerking met Zeil-Surfschool Meerstad. Lees meer.
 
Verkoop- en informatiecentrum

Ons verkoop- en informatiecentrum is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu.

Kijk voor de actuele openingstijden op www.meerstad.eu/contact.

Op onze website vind je alle actuele informatie over de nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels.

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit.