Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van november. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu.
 
VERKOOP NIEUWS
Zaterdag 11 december start verkoop Het Stainhoes
In de wijk Groenewei ontwikkelt Zwanenburg Projecten, Het Stainhoes; 8 levensloopbestendige patiowoningen in twee of drie woonlagen. Op zaterdag 11 december start de verkoop. Lees meer.
NIEUWS
Meerstad verwelkomt supermarkt Jumbo in SuperHub
De meest gestelde vraag in Meerstad is: wanneer komt er een supermarkt en welke supermarkt? Vanaf nu is er een antwoord op de meest gestelde vraag! Als alles volgens planning verloopt, opent de Jumbo supermarkt in augustus 2022 zijn nieuwe vestiging in Meerstad. Lees meer.
Toekomst van Meerstad en omgeving
Op dit moment nodigen wij – als Bureau Meerstad - o.a. inwoners, belangenverenigingen en ondernemers van het plangebied Meerstad uit om mee te denken en te praten over hun eigen woonomgeving. Lees meer op de Meerstad Toekomst website
EVENEMENTEN
Nieuwbouw/verbouw XL beurs MartiniPlaza geannuleerd
In verband met de nieuwe corona maatregelen gaat de Nieuwbouw/verbouw XL beurs in MartiniPlaza helaas niet door. Voor al ons actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu.
*Ons informatie- en verkoopcentrum is op zaterdag 20 november gesloten*
MEER WETEN?
Ons informatie- en verkoopcentrum is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens kantoortijden zijn wij bereikbaar van 09.00 uur tot 16.30 uur. Je kunt ons bereiken via info@meerstad.eu en op telefoonnummer 050 - 599 57 10. Kijk voor onze actuele openingstijden op meerstad.eu/contact.
 

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit.