Copy
Beste Stadjers, Meerstadjers en fans,

Dit is de Meerstad nieuwsbrief van september. Hier lees je het laatste nieuws uit het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. 

Voor al het actuele woning- en kavelaanbod kijk je op meerstad.eu.
 
VERKOOP NIEUWS
NU IN VERKOOP: nieuwbouwproject Karakter
Nieuwbouwproject Karakter is nu in verkoop. De 29 stoere woningen hebben een stadse uitstraling. Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over Park Meerstad en het Woldmeer. Vanaf € 425.000 v.o.n. De verkoop sluit op 
zondag 12 september 21.00 uur. Lees meer.
Toekomstig aanbod: Thuis in de boomgaard boerderijwoningen
Thuis in de Boomgaard wordt een duurzaam, autoluwe en groene woonwijk. Alle eensgezinswoningen zijn verkocht. Naar verwachting gaan de Boerderijwoningen medio september in verkoop. Lees meer.
EVENEMENTEN
Optimist on Tour: donderdag 16 t/m zaterdag 18 september
Optimist on Tour meert aan in Meerstad! Alle kinderen uit Meerstad en omgeving kunnen hier gratis leren zeilen, kanovaren en suppen. 
De inschrijving is gestart! Lees meer
 
NIEUWS
Allereerste projectbouwwoningen worden gebouwd in De Zeilen
Op vrijdag 3 september 2021 is door wethouder Roeland van der Schaaf -met het onthullen van het bouwbord- het startsein gegeven voor het allereerste nieuwbouwproject ‘Driemaster’ in De Zeilen Meerstad. Lees meer
Groninger Architectuurprijs
De acht genomineerden voor de juryprijs van de Groninger Architectuurprijs zijn bekend. Onder andere de woningen aan Vossenburglaan zijn genomineerd! Het publiek kan nog stemmen tot en met 17 september op hun favoriete project. Stem nu op je favoriete (Meerstad) inzending.
MEER WETEN?
Ons informatie- en verkoopcentrum is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Tijdens kantoortijden van 09.00 uur tot 16.30 uur zijn wij bereikbaar. U kunt ons bereiken via info@meerstad.eu en op telefoonnummer 050 - 599 57 10.  Kijk voor onze actuele openingstijden op meerstad.eu/contact.
 

MEER MEERSTAD? VOLG ONS!

Facebook
Twitter
Link
Website
LinkedIn
Bureau Meerstad
Zijlkade 2
9613 CV Meerstad
E: info@meerstad.eu

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Schrijf je hier uit..