Copy

Zaterdag, 14 juli 2018

De zomer is begonnen en dat hebben we gemerkt. Terwijl de mussen van het dak vielen, werd ons ook nog het vuur aan de schenen gelegd door het internet, toen Google ineens AMP-restricties oplegde voor nieuwe GDN-adverteerders. Gelukkig hielden we het hoofd koel en hebben we op alle fronten kunnen vlammen. Read on!

Heet van de pers

AMP is terug! Wat zegt u? AMP staat voor Accelerated Mobile Pages. Een al jaren bestaande techniek die een betere mobiele web-ervaring biedt. Deze week verraste Google Ads zowel publishers als advertisers door AMP te verplichten voor (nieuwe) campagnes via het Google Display Network. Wat kan (moet) je hiermee als marketeer? Jolien vroeg het voor je aan onze developers!

Lees hier: AMP voor marketeers

Caiway kiest Alion

Afgelopen maand heeft ons team hard gewerkt aan een strategie voor Caiway's nieuwe campagne: Wifi waar je voor thuis blijft. Met succes! We wonnen de pitch en gaan ‘full funnel’ voor Caiway aan de slag. Meer weten over Full Funnel marketing? Lees dan snel verder!

Featured product

Full funnel kickstart

Veel meer resultaat met hetzelfde mediabudget? Het kan, met onze Full Funnel Kickstart. We brengen relevantie in alle stappen van je campagne, cross-device en cross-mediaal, verzorgen een volledige campagnebriefing voor betrokken partijen en ontwerpen creative concepts voor iedere stap in de funnel. Wil jij ook meer resultaat? Kickstart je volgende campagne en ga Full Funnel met ons.

Say hi to the new Google Marketing Platform Partner

Alion is on fire! We winnen niet alleen pitches maar zijn nu ook officieel creative partner van Google Marketing Platform :-)

Check it out!

case

Ook bij Action is de zomer begonnen, en wel met de Summer Hunt! Een leuke prijsvraag-game waarmee Actionfans kans maken op heel veel shoptegoed. Je kunt trouwens nog meespelen. Raad het product en win!

image

Maak je morning coffee compleet met frisse inspiratie. Handpicked door ons team!

1

Wat onze producer nu leest:

Copywrong to copywriter

2

Kort, korter, kortst:

8 manieren om je script binnen 1 minuut te houden

3

Childish Gambino danst op Macintosh SE:

De meest besproken videoclip in MacPaint

4

Product managers van vandaag zijn de designers van morgen: 

Boeiend interview over het effect van design systems 

5

Een ultimate guide voor email marketing:

Met bonus checklist

Bij al deze heat hoort natuurlijk ook een muziekje en daarom konden onze DJ’s het niet weerstaan om nog een mixtape voor je klaar te zetten. Zet de airco uit, Spotify aan en maak je klaar voor wat hot 'n sweaty R&B.

Let's get it on tonite!

Volg ons!