Sedan i höstas har inrednings- och trädgårdsintresserde i norrort kunnat botanisera i den nyöppnade butiken Cranberry Corner i hörnan av Svärdvägen.
Cranberry Corner

Pressmeddelande

Cranberry Corner

 

Mörby Centrum har redan blivit lite större - och lite roligare.

Sedan i höstas har inrednings- och trädgårdsintresserade i norrort kunnat botanisera i den nyöppnade butiken Cranberry Corner som ligger i hörnan av Svärdvägen som vetter mot Mörby Centrums tunnelbaneentré. Butiken har ett brett och varierat utbud av varor från både välkända varumärken, en hel del nya för den svenska marknaden och ett och annat unikt fynd från auktioner och loppisar. 

Att besökarna ska kunna göra oförväntade och lyckosamma upptäckter är en av Cranberry Corners grundidéer. Att kunna få inspiration till hur man kan skapa en personlig och fantasifull stil både inomhus och utomhus är en annan. Allt behöver inte vara nytt - att ta tillvara på sådant man redan har, ge dem nytt liv i kanske ett annat sammanhang än det som först var tänkt, stämmer väl med tidens tanke på hållbarhet och återbruk.
 
Cranberry Corner slog upp dörrarna den sista september i höstas och har redan fått ett varmt mottagande. Många av de som redan hittat till butiken tycker att den känns helt unik i utbudet av inredningsbutiker för hem & trädgård i Stockholmsområdet. Det handslagna tegelgolvet, det gamla växthuset inne i butiken med fågelkvitter och inte minst kanske just det blandade sortimentet bidrar till  en stor del av  upplevelsen.
 
    - Egentligen har jag nog bara gjort den affären jag själv skulle älska att handla i. Där jag alltid kan hitta någonting nytt även om jag var inne för en vecka sedan, säger Lisa Brandt som är butiksinnehavare. Att kunna få botanisera i sin egen takt, prova nya idéer och kanske provsmaka en och annan kola och chokladbit medan man funderar. Och det ska kunna gå att hitta roliga saker för under hundralappen, både till sig själv eller som present, även om här också finns saker som kostar betydligt mer än det.
 
Det är inte de stora möblerna och hyllsystemen som Cranberry Corner erbjuder, utan de små detaljerna som bygger hemkänsla.
    - För att förändra hemma behöver man inte alltid riva ut och göra om ifrån grunden,säger Lisa, ibland räcker det med de små förändringarna. Så därför kan våra varor både dofta och smaka, tillsammans med mer klassiska saker som kuddar, plädar, ljus, lyktor, krukor och mycket, mycket mer.
 
Det är lite som med Mörby Centrum i sin väntan på den stora ombyggnaden. Man behöver bara gå över gatan för att upptäcka att Mörby Centrum faktiskt redan är lite större.


FAKTA

Cranberry Corner öppnade hösten 2011 av Lisa Brandt. Idén är att med inspiration från den gamla diversehandeln och små butiker på den franska och engelska landsbygden skapa en personlig och annorlunda butik med en ambition att blogg och butik ska bli en mötesplats för alla med ett intresse för hem, inredning och trädgård. Varor, inspiration och kunskap ska kunna erbjuda ett brett och varierat utbud, inte bara av artiklar som ska bidra till att kunna skapa en personlig och fantasifull känsla i hem och trädgård, utan även kurser, evenemang och andra aktiviteter inom området ska ge inspiration.

Bland våra leverantörer finns; THG, PB Home, Nordal, Bruka, Himla, Grand Design,  IB Laursen, Chic Antique, House Doctor, Våxtorps korgar, Affari, Hortensia/Albertines, Secret de Potager, Joseph Bentley, Kew Garden/ Slottsträdgården Ulriksdal, Burgon & Ball, Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik, Comptoir de Famille/Primstyle, RICE, Kattinatt, Mill & Mortar, Iris hantverk, Crème de la crème, Vassilikos Grekiska delikatesser, Lakrids by Johan Bülow, Montezumas choklad, Pärlans Konfektyr och många, många fler. En del av sakerna kommer också från auktioner och loppisar, så nytt blandas också med riktigt gammalt.

Butiken finns på Svärdvägen 3 strax utanför Mörby Centrum i Danderyd.

För mer information kontakta Lisa Brandt på telefon 070-209 98 58, 08-753 23 33 eller press@cranberrycorner.se.För bilder och mer information besök http://cranberrycorner.se/press/
 


DET FINNS FLER ANLEDNINGAR ATT BESÖKA SVÄRDVÄGEN

Förutom Cranberry Corner finns det ytterligare en nyöppnad butik på Svärdvägen - Eco-gallerian. Dessutom finns flera lunchrestauranger, café, naprapater, fotkliniker, mäklare, hotell, Kvartersakut och massor av andra spännande företag.
Copyright © 2012 Cranberry Corner, All rights reserved.


http://cranberrycorner.se


Email Marketing Powered by Mailchimp