Copy

Nieuwsbrief
BOFKONT BERICHTEN - 4 

zondag 17 april 2016
Lieve Vriend/Fan/Donateur van Familie Bofkont!

Hierbij de vierde nieuwsbrief Bofkont Berichten.
Veel lees- en kijkplezier!

Dafne & Familie Bofkont
Het Beloofde Varkensland
BOULEVARD BERICHTEN

Hebben jullie het al gehoord? Piet & Miss Piggy zijn een setje! Het kwam zo:

Afgelopen vrijdagmiddag tijdens een verjaardagsfeest-workshop. Ik was even naar achteren om in de soep te roeren. Feestvarken & Co smeerden boterhammen met pindakaas. Dennis hield een verhandeling hoe de oude varkens op Het Beloofde Varkensland behandeld worden tegen artrose. We hadden een Opperhoofd Pillen aangesteld die er op toe moest zien dat de juiste pillen op de juiste boterham voor het juiste varken terecht zouden komen.

Kortom een drukte van belang. Niemand had in de gaten wat zich ondertussen achter hun rug afspeelde. Zien jullie niks? riep ik uit toen ik terug kwam. Horen jullie niks? Een complete romance in de binnenbak! Piet & Miss Piggy: Oud? Wie? Wij? In de bloei van ons leven zul je bedoelen! Kijk maar. De oudjes doen het nog best :-) En of de oudjes het nog best deden. 
We stonden met open mond te kijken. 

De 12 jarige Miss Piggy (stokoud voor een industrievarken) had de 8-jarige Piet (oud voor een industrievarken) verleid. En hoe. Oude Piet wist ineens helemaal hoe het moest. En of hij nou als biggetje al ‘geholpen' was, dat deed helemaal niks ter zake. Piet wist van wanten.

Met alles d’r op en d’r an. Tot en met de finale rilling. Werkelijk iedere vezel van zijn kollosale lichaam trilde. Daarna steeg Piet af, liet zich in het stro zakken en viel in een diepe slaap. Miss Piggy schudde nog wat met haar achterste en liep tevreden naar buiten. Zeeman lag er bij en keek er naar.

Wat nu? 

Piet was destijds een pechvogeltje van enkele weken oud toen ik hem na een telefoontje van de Dierenbescherming kwam ophalen. De Dierenbescherming kon melden dat de dierenarts 'al gedaan had wat hij moest doen'. Er was wel een complicatie geweest, maar het fijne wisten ze er ook niet van. 

Afgelopen vrijdag ontpopte Piet zich tot een onvervalste binnenbeer. 

En nu? Straks allemaal kleine Pietjes? Miss Piggy een kersvers stokoud moedertje van een stel liefdesbaby's? Theoretisch gezien is het mogelijk. 

Maar Dierendokter Peter zegt dat ik me niet zo’n zorgen hoef te maken. 
Het zaad van een binnenbeer is te warm, dus onvruchtbaar. Dat wil zeggen: meestal…
Wordt Vervolgd.

Fijne week allemaal!
© Dafne Westerhof / Familie Bofkont - Het Beloofde Varkensland
mail@familiebofkont.nl - http://familiebofkont.nl - http://facebook.com/familiebofkont

voorlichting & (mini)varkensvraagbaak: http://minivarkens.nl
Uitschrijven van deze nieuwsbrief? Klik hier.

Email Marketing Powered by Mailchimp