Copy

Nieuwsbrief
BOFKONT BERICHTEN - 3 

zaterdag 9 april 2016
Lieve Vriend/Fan/Donateur van Familie Bofkont!

Hierbij de derde nieuwsbrief Bofkont Berichten.
Veel lees- en kijkplezier!

Dafne & Familie Bofkont
Het Beloofde Varkensland
Uitslag van het geluidsfragment van vorige week :
Brammetje, Wilde Sjouk en Mister Frisling aan het ontbijt :-)
(http://2016.bfknt.nl/BB002-geluid.mp3)
BLIJE BERICHTEN

Wat is Familie Bofkont toch blij met jou/jullie! Eten, drinken & gelukkig zijn. Wat wil een rund nog meer? Dankzij jou kunnen ze dat ook blijven doen :-) Op het filmpje v.l.n.r.: Herman, Bulle (net nog zichtbaar achter Herman), Grietje, Mozzarella, Dolle Mina en Zeus. Filmpje: http://2016.bfknt.nl/BB003-ontbijt-bofkont-kudde.mov
BEZORGDE BERICHTEN

De ouderdom van Zeeman zet nu echt door. Van de week is hij op het erf gevallen en kon niet meer overeind komen. Hoe krijg je een woedend, brullend, panisch en worstelend varken van 350 kilo overeind? Arme Zeeman. Dat wil hij - en wij helemaal niet - nog eens meemaken. Daarom deze week niet zo'n uitgebreide nieuwsbrief. We zijn druk bezig met een aanleunwoning voor Zeeman. Gisteren hout gehaald en aan de slag. Helemaal op maat gemaakt naar zijn oude vertrouwde leventje. Zeeman hoeft er geen vriend om te missen. 
BIZARRE BERICHTEN

Bulle schijnt een erfelijke afwijking te hebben. Dat kwam zomaar ineens aan het licht. Af en toe staat hij met een trillende achterpoot in de lucht te zwaaien. Zowel links als rechts. Iets met overprikkeling van de zenuwen. Bulle is in de bloei van zijn leven, maar hier is niks aan te doen. Gelukkig is hij geen fokstier, zei dokter Peter. Bulle hoeft hier niks te presteren dus kan hij er hopelijk oud mee worden.
BEDROEFDE BERICHTEN

Sapperdeflap is uiteindelijk toch met 'slaap zacht' zijn broer Janneman achterna gegaan. Hij heeft gelukkig nog een paar mooie weken gehad met zijn Barneveldse dames. Toen was het op. De volgende ochtend lag er een eitje op de plek waar Sapperdeflap zijn laatste nacht had doorgebracht. Het eerste gelegde eitje. De cirkel is rond. 
BLIJE BERICHTEN

Iedereen smelt voor de Kune Kune biggetjes. En als alles goed gaat kunnen Gerdien & Miss Jones binnenkort lekker tegen Zeeman aanliggen in z'n aanleunwoning. Die lieve oom is altijd gul geweest voor de kleine nieuwkomertjes. Fijn zo'n trouwe oppas. Dan kan ik met een gerust hart geld gaan verdienen voor Familie Bofkont :-)
Wordt Vervolgd.

Fijne week allemaal!

Dafne & Familie Bofkont
Het Beloofde Varkensland
© Dafne Westerhof / Familie Bofkont - Het Beloofde Varkensland
mail@familiebofkont.nl - http://familiebofkont.nl - http://facebook.com/familiebofkont

voorlichting & (mini)varkensvraagbaak: http://minivarkens.nl
Uitschrijven van deze nieuwsbrief? Klik hier.

Email Marketing Powered by Mailchimp