Újrahasznosítás Masni módra! Elő a régi, megúnt pólókkal! Nehéz lesz először belevágni, de utána kárpótol az eredmény! Tarts velünk!
Pólóink új élete

Ugye Neked is vannak olyan pólóid, melyeket már annyira nem szívesen viselsz,
mert koppottak, lyukasak itt-ott, foltosak, de mégsem volt szíved eddig megválni tőlük?
Akkor itt a megoldás! Adj nekik új életet! 
Legyen belőlük virág, nyaklánc, sál!

Mi megmutatjuk hogyan!

Fabrikálj velünk!
Pólóvirág csat

Pólóvirágot a hajba!

Egyszerűen nem volt szívem megválni a régi, kinyúlt, csíkos pólómtól. Ekkor jött az ötlet, és az új felfedezésem a gumicérna! Volt pár elfekvő, uncsi csit-csatom is, így ők mind egy új, gyönyörűséges pólóvirágos hajcsat szettben születtek újjá! Egyszínű pólóból is érdemes próbálkozni, sőőőt! Persze hajpánton, kitűzőn, hajgumin és ki tudja még min is nagyon helyesen mutatnak ezek a csigabiga virágok!

A munkamenet leírásért, gyorsan klikkelj ide!


A legszebb nyaklánc

Már régóta szemeztünk ezzel az új őrülettel, a pólócsík nyaklánccal, és igazából csak idő kérdése volt, hogy bele is vágjunk a megvalósításba. Az eredmény magáért beszél. Nézzétek milyen gyönyörű nyaklánc született pár a pólóinkból, és a karkötő már csak a hab a tortán. Szeretnénk, ha küldenétek képet, ha nekiálltok és elkészítitek a sajátotokat!

Akkor vágj bele, szó szerint, de előtte töltsd le a hogyant, innen!
A legszebb nyaklánc
Dupla csomós karika

Dupla csomós karika

Kerestünk egy olyan izgalmas megoldást is, melynek keretében Te is szabadjára engedheted a fantáziád! Milyen hosszú legyen? Milyen színekből legyen? Mi most rövidet és őszi hangulatút készítettünk, de bátran kísérletezz új változatokkal is!

Kattints ide a leírásért! 
Copyright © 2012 Flower Net Bt., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp