Copy
April 2020
Beste <<Voornaam>>,
 

Een maand geleden riep Mark Rutte ons op om zoveel mogelijk thuis te werken. Wij hopen dat je inmiddels wel gewend bent aan je thuiswerkplek en dat je, mede door de door onze gedeelde inspiratie, zo productief mogelijk kunt werken. De onepagers van deze week zijn gericht op het brainstormen. Van offline naar online brainstormen, kan nogal een uitdaging zijn. Mixit helpt jou daar graag bij.

De afgelopen week hebben wij ook onze eerste twee webinars in coronatijd georganiseerd. Deze webinars waren een groot succes. We hebben veel vragen kunnen behandelen, waardoor werkend Nederland weer wat wijzer is geworden. Door dit succes, gaan we zeker meer webinars organiseren.

Vandaag om 10:00 staat de volgende webinar al op de agenda. In samenwerking met Frankwatching verzorgen we een webinar waarin jij leert om een optimale digitale werkomgeving te creëren voor jou en je team. 

Schrijf je hier in voor deze webinar

Benieuwd wanneer er meer webinars volgen? Volg onze kanalen (website, LinkedIn en Twitter) en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, tips en tricks. 

Met vriendelijke groet, 

Team Mixit 

OnePagers

Aan de hand van een aantal OnePagers, opgesteld door ons eigen team, proberen wij het thuiswerken gemakkelijker en productiever te maken.

De digitale brainstorm

Thuiswerken: Hoe kom je, samen met je collega's, tot dezelfde creatieve ideeën als eerst? Mixit heeft een aantal tips hoe je ook op afstand tot de mooiste ideeën kan komen.

Lees OnePager >

Korte brainstorms op afstand

In korte tijd tot innoverende ideeën komen? Mixit heeft een aantal tips & tricks voor de korte gezamenlijke brainstorm.

Lees OnePager >

Favorieten van onze volgers

Verschillende organisaties bieden mogelijkheden om samen slim digitaal thuis te werken, de komende maanden blijven wij jullie via www.slimsamenthuiswerken.nl updaten over de mogelijkheden die wij voorbij zien komen. 

Thuiswerk toolkit 
Benieuwd hoe jongeren het thuiswerken aanpakken? Jonge Honden deelt werkvormen voor creatief thuiswerken. 

 

Bezoek site >

Eenzaam door corona, let op je werknemers 
In dit artikel lees je wat je kunt doen om je medewerkers zoveel mogelijk betrokken te houden bij zowel de organisatie als bij elkaar. 
Met dank aan: Coronakrant

Lees artikel >

Samenwerken is meer dan videobellen 
In dit artikel lees je hoe je manieren van (samen)werken in een fysieke kantooromgeving ook naar digitale vormen kunt vertalen.
Met dank aan: Frankwatching

 

Lees artikel >

Vanuit huis een bedrijf met 27.000 werknemers aansturen, zo lukt het deze CEO 
Door de coronacrisis moet de manager leidinggeven vanaf de zolderkamer of eettafel. Lees hoe een CEO en andere managers te werk gaan in deze tijd. 
Met dank aan: De Ondernemer

Lees artikel >
Twitter
LinkedIn
Email
Instagram
Copyright © 2020 Mixit, Alle rechten voorbehouden.


Wijzig hier je instellingen of schrijf je uit.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mixit · Hofplein 20 · Rotterdam, ZH 3032 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp