Copy
Maart 2020
Beste <<Voornaam>>,

Vrijwel heel Nederland is thuis aan het werk. Bij velen gaat dit al goed, maar bij nog niet iedereen verloopt dit zonder slag of stoot. Mixit wil graag helpen, zodat je ook in deze periode zo productief mogelijk aan de slag kan gaan.  

In onze laatste nieuwsbrief informeerden we je al over onze nieuwe pagina slimsamenthuiswerken.nl. Inmiddels is deze pagina al goed gevuld met linkjes naar relevante handleidingen en praktische tips. Via LinkedIn en Twitter proberen wij iedereen ook van deze tips te voorzien. In deze nieuwsbrief lichten wij de meest relevante linkjes nog eens uit.  

Inmiddels is er op de website ook de mogelijkheid tot het inplannen van een gratis consult. Tijdens dit gesprek helpen we jou en je organisatie graag op weg in deze moeilijke tijd. Voor directe vragen kun je ook terecht bij Arjan (06-55888776) of Jean Pierre (06-15880262). 

 

Veel succes! 

 

Met vriendelijke groet, 

Team Mixit

Digital Workplace Event verplaatst!

Vanwege toenemende zorgen over het coronavirus (COVID-19), dat door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) officieel is bestempeld als pandemie, hebben we samen met FrankWatching besloten om dit event te verplaatsen. Het welzijn van onze bezoekers, partners en collega’s heeft de hoogste prioriteit. We nemen daarom onze verantwoordelijkheid door het event naar later dit jaar op te schuiven.

Wij verwelkomen je graag op dinsdag 3 november. Het tijdstip en de locatie zijn hetzelfde gebleven: van 9.30 tot 17.00 uur in Supernova, Jaarbeurs Utrecht. 

OnePagers

Aan de hand van een aantal OnePagers, opgesteld door ons eigen team, proberen wij het thuiswerken gemakkelijker en productiever te maken.

Vergaderen op afstand

Een paar handige tips van Mixit over 'slim' vergaderen op afstand!
Bekijk >

Snel aan de slag met MS Teams

Met MS Teams kun je gemakkelijk op afstand met elkaar communiceren. Mixit legt uit hoe jij snel aan de slag kan met deze tool!
Bekijk >

Een productieve dagindeling

Thuis net zo productief aan de slag als op kantoor? Mixit heeft een paar handige tips voor een productieve dagindeling!
Bekijk >
Verschillende organisaties bieden mogelijkheden om samen slim digitaal thuis te werken, de komende dagen blijven wij jullie via www.slimsamenthuiswerken.nl updaten over de mogelijkheden die wij voorbij zien komen. 

Thuiswerken
Thuiswerken: Hoe zorg ik dat ik zo productief mogelijk aan het werk ben?
Met dank aan: Coronakrant.nl

Lees artikel >

Buffer
VrijdagMiddagBorrel op de tocht? Met deze handige tips van Buffer leer je communiceren over zaken die niet zozeer over werk gaan.

Lees artikel >

Tips van Thijs 
Thuiswerken vraagt om goede communicatie met je collega's. Een tool waar wij goede ervaring mee hebben is: Microsoft Teams. Maak aan de hand van de filmpjes kennis met alle ins en outs van Teams!
Met dank aan: http://www.ogd.nl

Bekijk video's >

Leiding geven op afstand
Handige tips over leiding geven op afstand.
Met dank aan: www.mt.nl

Lees artikel >

Actieve Thuiswerkcoaches

Op dit moment zijn er al vier Thuiswerkcoaches actief bezig met het ondersteunen bij het thuiswerken. We willen jou net zo blij maken als Bianca Wieman van Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).
Lees meer over de Thuiswerkcoach >
Twitter
LinkedIn
Email
Instagram
Copyright © 2020 Mixit, Alle rechten voorbehouden.


Wijzig hier je instellingen of schrijf je uit.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mixit · Hofplein 20 · Rotterdam, ZH 3032 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp