Copy

Nieuwsbrief 24 April

Facebook
Twitter
Link
Dag Lieve gasten, we zijn weer geopend!

Wij hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn en blijven in deze vreemde tijden. Hier is ons team en de familie gelukkig nog gezond en werken we met zijn allen gewoon door om alles netjes te maken.

Inmiddels is bekend geworden dat wij weer ‘open’ mogen en dat zijn wij dan ook per vandaag. Uiteraard zijn wij hier al erg blij mee maar helaas moeten de toiletgebouwen, horeca en zwembad nog wel gesloten blijven. Hierover komt pas nieuws in de volgende persconferenties en blijven wij ondertussen bedenken hoe wij dit praktisch op een veilige manier straks wel weer kunnen bieden.
 
Wel zijn wij erg blij dat inmiddels duidelijk is dat uitstort van het chemische toilet wél mag.
 
Dus de plaatsen met een caravan of camper met eigen sanitair, plaatsen met privé sanitair, verhuur chalets en vaste plekken met eigen sanitair kunnen allemaal weer komen kamperen, met uiteraard de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Geef elkaar de ruimte, dan kunnen we allemaal veilig kamperen en ervan genieten!
 
En als u dan weer op de camping komt, kunt u de volgende veranderingen/ aanpassingen verwachten:
 
Receptie
Bij de deur staat een hygiëne zuil met alcohol en papieren handdoekjes. Op de balie staan alcoholdoekjes om het pinapparaat en/of uw handen te reinigen na en/of voor het gebruik hiervan.
Daarnaast staat er een scherm op de balie om te voorkomen dat wij en u te dicht bij elkaar komen.
Sanitair gebouwen:
Voor als deze straks weer open mogen zijn er al wat ideeën over hoe wij deze veilig kunnen gebruiken, hierbij mag je denken aan een routing en maximaal aantal gebruikers per unit. Gelukkig hebben wij een ruime capaciteit dus wij verwachten dit werkbaar te kunnen creëren als iedereen elkaar de ruimte geeft.
Daarnaast zijn in de toiletruimtes van gebouw 1 en 2 zijn volgens de RIVM-norm desinfecterende zeepdispensers en papieren handdoekdispensers opgehangen.
 

Animatie

Omdat animatie erg moeilijk te plannen is als je niet weet of je wel volledig open mag of niet, zorgen wij in ieder geval tijdens Hemelvaart en Pinksteren voor leuke werkboekjes, ideeën, speurtochten, spellen etc. die individueel te doen zijn door de kinderen of/en met voldoende afstand.

Op deze manier creëren wij niet onnodig grote groepen en of Cor en Corrie nog ‘langs’ komen, dat vast nog wel even, er komt in ieder geval géén show op een vaste plaats.

Het voordeel van geen volwaardige animatie is, dat we nu een week extra hebben geregeld voor het hoogseizoen, dan weten wij allemaal beter wat wel of niet kan en mag.

Klik voor de animatiepagina met het Meivakantie boekje HIER
 
Naast alle Corona-perikelen hebben wij natuurlijk niet stil gezeten afgelopen wintermaanden:

Elektra Upgrade

Zo is bijna de hele hoofdverdeling van ons elektriciteitsnet verzwaard, om op elke plaats tot 16 Ampère stroom te kunnen bieden, alle elektrakasten vernieuwd met nieuwe aardlekautomaten en op afstand instelbare zekeringen met kWh uitlezing.

Nieuwe Chalets

In maart zijn er 4 nieuwe verhuurchalets geplaatst en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de binnen- en buitenkant. Het resultaat mag er wat ons betreft wezen! Voor meer info, foto’s of direct boeken, ga naar
Luxe 4-6 persoons Chalet >>

Privé Sanitair

Ook de Hooiberg met 4 badkamers zijn inmiddels in gebruik op de plaatsen 14 t/m 17 de andere dubbele unit is verplaatst naar de plaatsen 12 en 13 en ook daar komt het gras al mooi op! Voor meer info, foto’s of direct boeken, ga naar
Luxe Comfortplaats met privé sanitair >>

Comfortplaatsen

Ook op de nieuwe comfortplaatsen 61, 67 – 73 en 78 groeit de grasmat al mooi zodat we daar hopelijk vanaf 20 mei de eerste gasten op kunnen ontvangen.

De waterkranen zijn al goed getest, omdat we de afgelopen weken flink moesten sproeien!

Dit is dan niet alleen hier maar ook op veel andere plaatsen uitgelopen op een waterballet met Mark en Floor.
Comfortplaatsen >>

Restaurant de Harbarg

Het interieur van de Harbarg hebben we behoorlijk onder handen genomen, in November zijn we flink aan het schilderen en sausen geweest, waardoor het binnen een stuk lichter, schoner en frisser is. En dan is nog steeds de vraag, hangen ze er nog of niet… :-)

Ons Horecateam kan echt niet wachten om weer vol aan de bak te kunnen, dus ook als we daar nog niet volledig open mogen / kunnen, gaan wij daar vanaf 20 Mei weer open voor in ieder geval afhaal maar wij hopen ook voor het terras en restaurant.

Hopelijk tot snel, in goede gezondheid!
Familie Veneklaas
 
bekijk deze email in je browser
Copyright © 2020 Camping de Holterberg, alle rechten voorbehouden.


Wil je veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt voorkeuren aanpassen of afmelden van deze lijst.