Rondom Het Kind
Nieuwsbrief juli 2013
Aanmelden conferentie 2014 kan binnenkort!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Nieuws

Datum en locatie bekend

De afgelopen maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereidingen van de conferentie die in 2014 plaats zal vinden. Via deze nieuwsbrief communiceren we de eerste details, waaronder de datum en de locatie. Zo kun je nog voor de start van het nieuwe seizoen de datum alvast reserveren in je agenda! 

Datum: 7 en 8 februari 2014
Locatie: De Pijler, Lelystad

Blijf op de hoogte!

De sprekers zijn benaderd en over de inhoud van de workshops wordt de komende weken goed nagedacht. Telkens als er nieuwe informatie beschikbaar is, wordt onze website - www.rondomhetkind.info - bijgewerkt. Ook via Twitter en Facebook blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. En natuurlijk krijg je regelmatig een e-mailnieuwsbrief van ons in je inbox!

"We zijn weer met enthousiasme gestart!"

Rondom Het Kind kent sinds dit jaar een projectleider in de persoon van Jet Lucassen. Waarom was er een projectleider nodig? Wat doet de projectleider van Rondom Het Kind eigenlijk precies? En kan er al iets verteld worden over de conferentie van 2014? We vroegen het Jet en kregen antwoord op deze én andere vragen. Lees het interview »

Thema: Uitpakken!

Het thema voor de conferentie van 2014 luidt 'Uitpakken!'. In het logo dat speciaal voor deze conferentie is ontwikkeld (zie bovenaan deze nieuwsbrief) wordt door middel van de linten een subtiele knipoog gemaakt naar het thema. Jet - de projectleider van Rondom Het Kind - licht alvast een tipje van de sluier op in dit interview. Verdere uitleg van en toelichting op het thema volgt in een volgende nieuwsbrief. 

Méér dan een conferentie

De werkgroep van Rondom Het Kind zat de afgelopen maanden niet stil! Na een aantal conferenties te hebben georganiseerd, ontstond de wens méér te zijn dan een tweejaarlijkse conferentie. Er volgden diverse brainstorms en er werd een plan geschreven. Rondom Het Kind beoogt een christelijke beweging te zijn voor iedereen die zorg en verantwoordelijkheid wil dragen voor het kind. De conferentie blijft onderdeel van het aanbod van Rondom Het Kind. Het komende jaar wordt het plan verder uitgerold. Lees hier alvast waar we voor staan, of bekijk onze visie en missie.

Terugblik vorige conferentie

Twijfel je of de conferentie van 2014 iets voor jou is? Of wil je iemand wijzen op het bestaan van deze conferentie? Op onze website kun je terecht voor een terugblik op de conferentie van 2012. Door middel van een reportage en foto's krijg je een indruk van hoe een gemiddelde conferentie van Rondom Het Kind eruit ziet.
Copyright © Rondom Het Kind, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'. 

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen