Rondom Het Kind
Nieuwsbrief oktober 2013
Meld je nu aan voor de conferentie!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Nieuws

Aanmelden conferentie 2014

De aanmelding voor de conferentie 2014 is geopend! Op 7 en 8 februari 2014 vindt de tweejaarlijkse conferentie van Rondom Het Kind weer plaats. Dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de geloofsopvoeding van kinderen. Rondom Het Kind organiseert de conferentie vanuit het besef hoe groot de impact is die wij als ouders, kinderwerkers, leerkrachten en beleidsmakers kunnen hebben in het leven van een kind. Het thema van deze editie luidt ‘Uitpakken’. Meld je snel aan: de eerste twee maanden, oktober en november, ontvang je vroegevogelkorting. 

Samen sterk

Samenwerken en verbinden zijn sleutelwoorden voor Rondom Het Kind. De beweging Rondom Het Kind wordt dan ook gevormd door allerlei verschillende organisaties – gericht op het kind – die de hele breedte van de kerkelijke kaart vertegenwoordigen. Tegelijk moedigen we jou aan om zelf ook te zoeken naar samenwerking en verbinding: wanneer jij je als groep (minimaal 5 personen) uit één kerkelijke gemeente aanmeldt, ontvang je extra korting. Kijk voor meer informatie over het programma en de sprekers op onze website: www.rondomhetkind.info.

"Kinderwerkers mogen hun talenten en unieke kracht uitpakken en etaleren"

Matthijs Vlaardingerbroek. Lees het interview »

Thema conferentie 2014 is 'Uitpakken'

Bij geloofsopvoeding geef je een gigantisch geschenk door. Het geschenk bestaat uit onze kennis die we mogen overdragen en de daadwerkelijke relatie die God wil met ieder kind. Geloven valt samen met vertrouwen. Leren kan niet zonder (voor)leven. Hoe kun je dit geschenk, het evangelie, evenwichtig doorgeven? Lees meer over onze conferentiedoelen.

Locatie en overnachting

De conferentie wordt in kerkcentrum De Pijler te Lelystad gehouden. De Pijler ligt centraal in het land, nabij de A6. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Er is een eigen parkeerterrein voor 250 plaatsen. In de buurt van ‘De Pijler’ zijn een aantal mooie locaties waar u met korting terecht kunt voor een overnachting.

Deelnemende organisaties uitgelicht

Rondom Het Kind is een christelijke beweging voor iedereen die zorg en verantwoordelijkheid wil dragen voor het kind. De beweging wordt gevormd door allerlei verschillende organisaties – gericht op het kind – die de hele breedte van de christelijke kaart vertegenwoordigen. Twee organisaties lichten we er voor je uit: Radar en Youth for Christ.
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen