Rondom Het Kind
Nieuwsbrief oktober 2015
Thema conferentie:
EXCE!!ENT
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Nieuws

Datum en locatie bekend

De afgelopen maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereidingen van de conferentie die in 2016 plaats zal vinden. Via deze nieuwsbrief communiceren we de eerste details, waaronder de datum en de locatie. Zo kun je de datum alvast reserveren in je agenda!
Datum: 12 en 13 februari 2016
Locatie: De Pijler, Lelystad

Blijf op de hoogte!

De sprekers zijn benaderd en over de inhoud van de workshops is de afgelopen maanden goed nagedacht. Telkens als er nieuwe informatie beschikbaar is, wordt onze website - www.rondomhetkind.info - bijgewerkt. Ook via Twitter en Facebook blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. En natuurlijk krijg je regelmatig een e-mailnieuwsbrief van ons in je inbox!

'Wat is het beste, het excellente dan?'

Ouders maken zich vaak drukker om de welvaart van hun kind dan om het welzijn van hun hart.  Lees het artikel >>

Thema: EXCE!!ENT

Het thema voor de conferentie van 2016 luidt 'EXCELLENT!'. Bij de ontwikkeling van het logo, dat speciaal voor deze conferentie wordt gemaakt, zijn de beide letters L vervangen door een uitroepteken om een subtiele knipoog naar het thema te maken. Hier lichten we alvast een tipje van de sluier op over het thema en de voorbereidingen van de conferentie.

Opnieuw gratis toegang!

Ook dit jaar zal de conferentie weer gratis toegankelijk zijn. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen om onze conferentie te bezoeken. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken. Bij aanmelding wordt € 7,50 aan administratiekosten berekend. Wij houden u via onze website, Facebook en Twitter op de hoogte vanaf wanneer aanmelding mogelijk is.

Terugblik vorige conferentie

Twijfel je of de conferentie van 2016 iets voor jou is? Of wil je iemand wijzen op het bestaan van deze conferentie? Klik hier voor een sfeerimpressie film die afgelopen conferentie 2014 gemaakt is. Ook door middel van reportages en foto's krijg je een indruk van hoe een gemiddelde conferentie van Rondom Het Kind eruitziet.
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen