Rondom Het Kind
Nieuwsbrief Week van de Opvoeding
Direct naar het aanbod!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Week van de Opvoeding 2014

Aanbod ambassadeurs Rondom Het Kind

Van 6-12 oktober 2014 is het Week van de Opvoeding. Tijdens deze week laten veel organisaties die zich met opvoeding bezig houden, iets (extra's) van zich horen.


Rondom Het Kind biedt in het kader van de Week van de Opvoeding deze extra themanieuwsbrief. Daarin besteden we natuurlijk ook aandacht aan het - op maat gemaakte - aanbod van onze ambassadeurs.

Gezien, gehoord, gekend

In de geloofsopvoeding zijn relaties die een kind heeft, van essentieel belang. Je gehoord, gezien en gekend weten om te ontdekken wie je bent en wie Jezus voor jou is. Denk aan relaties met vader, moeder, broers en zussen. Maar ook relaties buiten het directe gezin... Lees verder >>

Samen lezen: een goed idee!

De Week van de Opvoeding valt middenin de Christelijke Kinderboekenmaand. Samen lezen is niet alleen goed voor de taalontwikkeling van kinderen, het biedt ook een uitgelezen mogelijkheid tot het doorgeven van Gods principes. Dit geldt voor ouders/opvoeders, maar ook voor kinderwerkers en leerkrachten! Onder de ambassadeurs van Rondom Het Kind bevinden zich enkele christelijke uitgevers. In de Week van de Opvoeding brengen zij hun aanbod rondom het thema (gelooofs)opvoeding extra onder de aandacht. Lees hier verder.

Investeer in je opvoeding

Heb je er wel eens over nagedacht om te investeren in de opvoeding van je kind en/of tiener door een cursus(avond), training of workshop te volgen over geloofsopvoeding en/of -ontwikkeling? Verschillende christelijke organisaties hebben een (uitgebreid) aanbod op dit gebied. Enkele ambassadeurs van Rondom Het Kind breiden in de Week van de Opvoeding hun aanbod uit óf brengen hun aanbod over geloofsopvoeding extra onder de aandacht. Investeer in je opvoeding en bezoek een cursus, training of workshop! Lees hier verder.

Rondom 'Rondom Het Kind'

Achter de schermen wordt bij Rondom Het Kind momenteel hard gewerkt aan vernieuwing en uitbreiding. De ontwikkeling van het nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl, bevindt zich in de laatste fase. Verder sloot zich een nieuwe ambassadeur bij Rondom Het Kind aan: Het Leger des Heils. We zijn dankbaar voor alle vorderingen en ontwikkelingen. Dank je met ons mee? Verder vragen we je om ook in je gebed aan ons te blijven denken. We zijn inmiddels alweer gestart met de voorbereidingen voor de conferentie van 2016!
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen